Skip to main content
Uutiset

BoostIP™ -palvelumme tuo IPR:t keskeiseksi osaksi liiketoimintasuunnitelmaasi

23.5.2016

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren auttaa pk-yrityksiä jäsentämään, kehittämään ja vahvistamaan innovaatiotoimintaansa vientimarkkinoita silmällä pitäen. Uusi BoostIP™ -palvelukokonaisuutemme tuottaa yrityksellesi selkeän suunnitelman innovaatiotoiminnan toteutuksesta ja sen rahoittamisesta. Hyödynnettävänämme on esimerkiksi Tekesin uusi Into-rahoitus, jonka hankkimiseen saat meiltä apua avaimet käteen -periaatteella.

  Täyden palvelun IPR-talo Berggren on kehittänyt uuden BoostIP™ -palvelukokonaisuuden pk-yrityksille, joiden suunnitelmiin kuuluu kansainvälistyminen, uusien markkinoiden valloittaminen, liiketoiminnan laajentaminen tai uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen. BoostIP™ -palvelun ytimessä ovat innovaatiotoiminta ja immateriaalioikeudet: IPR:ien linkittäminen osaksi liiketoimintasuunnitelmaa on avain suunnitelmissa menestymiseksi.

  boostip_banneri_1

  Asiantuntijoidemme avaimet käteen -periaatteella tarjoamassa BoostIP™ -palvelussa on mahdollista hyödyntää myös Tekesin uutta Into-rahoituspalvelua. Into-rahoitus mahdollistaa pk-yrityksen ostavan ulkopuolista asiantuntijaosaamista innovaatiotoimintansa kehittämiseksi.

  Into-rahoituksella tuettavia asiantuntijapalveluita voivat olla esimerkiksi 1)Innovaatiotoiminnan kehitys ulkopuolisen asiantuntemuksen avulla 2)Aineettoman omaisuuden suojaaminen ja hankinta tai 3)Asiantuntijan lainaaminen suuresta yrityksestä tai tutkimusorganisaatiosta.

  Yritykselle myönnettävän Into-rahoituksen määrä riippuu yrityksen tavoitteista ja resursseista, mutta summa kattaa maksimissaan 50 % projektin kustannuksista.

  Innostuitko?

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.