Skip to main content
Uutiset

Eurooppapatenttiasiamies Pirta Tiiro on aloittanut kemian tiimissämme

21.4.2017

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Pirta Tiiro tuo mukanaan vahvaa biokemian ja kemian osaamista.
  FM Pirta Tiiro on aloittanut kemian tiimissämme eurooppapatenttiasiamiehenä 18.4.2017. Pirtalla on monipuolista IPR-kokemusta usealta kemian alalta, erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden sovelluksista. Keksintöjen teknologian suojaamisen lisäksi Pirta osallistuu myös riitatapausten hoitamiseen ja avustaa IPR-strategian laadintaan liittyvissä kysymyksissä. Kemian tiimin esimies, eurooppapatenttiasiamies Susa Vilkki toivottaa Pirtan lämpimästi tervetulleeksi täyden palvelun IPR-taloon.

  – Pirtan laaja-alainen osaaminen ja pitkä kokemus takaavat sen, että hän pystyy palvelemaan asiakasta juuri asiakkaan liiketoiminnalle merkityksellisestä näkökulmasta.

  Pirta Tiiro on saanut tunnustusta myös kansainvälisessä patentointitoimeksiantojen laadukkuutta ja asiakastyytyväisyyttä mittaavassa MIP IP Stars 2017 -tutkimuksessa.

  pirta-tiiro2-180x270

  – Berggrenin palvelukokonaisuus ja huippukollegat ovat yhdistelmä, jolla laadukasta asiakaslähtöistä työtä on helppo tehdä jatkossakin, Pirta toteaa.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.