Skip to main content
Uutiset

Greip® -palvelun uusin versio julkaistu: keksintötyökaluun ja dokumenttienhallintaan merkittäviä käyttäjäparannuksia

24.11.2014

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Erillinen keksintötyökalu on uusimmassa Greip® -versiossa kehittynyt merkittävästi. Parannukset tuovat työkalun käyttäjille lisää sisällönhallinnallista helppoutta, ja keksintöprosessin läpivienti hakemusvaiheeseen tehostuu. Toinen iso käytettävyysparannus liittyy koko palvelun dokumenttienhallintaan: dokumentit taltioituvat nyt palvelun sisäiseen dokumenttitietokantaan, mikä tehostaa niiden kanssa työskentelyä.

  -Viime vuonna Greip® -palveluun valmistui kaivattu erillistyökalu keksintöprosessin läpiviemiseen. Keksintötyökalu on käyttäjiensä mukaan lisännyt palvelun erottautumiskykyä kilpailijoista. Kysynnän perusteella panostimme työkaluun nyt lisää, kertoo Greip® -liiketoiminnasta vastaava Heikki Kinnunen.

  -Niille, joilla ei keksintötyökalua ole käytössään, versiouudistus tuo lisää nopeutta ja monipuolisuutta dokumenttienhallintaan. Uusi dokumenttienhallinta parantaa muun muassa tehtävätoiminnallisuuden käytettävyyttä ja tuo käyttäjälle uusia mahdollisuuksia dokumenttien metatietojen ja näkyvyyden hallintaan, Kinnunen kiteyttää.

  Kehittynyt keksintötyökalu kytkee keksintöjen hallinnan tiiviimmin kokonaisuuteen

  Greip® keksintötyökaluun on tehty joukko käytettävyysparannuksia. Tärkein yksittäinen parannus on, että keksintötyökalun tietojen hyödyntäminen muualla Greip® -palvelussa on nyt saumattomampaa. Keksintöön liittyvien ns. oletuskenttien tietojen lisäksi myös dokumentit ja räätälöityjen kenttien tietosisällöt ̶ mikäli kentät on nimetty ja ovat tyypiltään identtiset ̶ siirtyvät palvelun IP Management -osioon patenttiperheen luonnin yhteydessä. Uudistus kytkee keksintöjen hallinnan tiiviimmin osaksi muuta IPR-hallinnan kokonaisuutta.

  Käyttäjä voi nyt muodostaa joustavasti ja monipuolisesti erilaisia graafisia raportteja keksintötyökalun sisällöstä samaan tapaan kuin jo aiemmin IP Management -osiosta.

  Keksinnön vastuuhenkilölle on työkalussa kehitetty monipuolisempia käyttömahdollisuuksia keksinnön arviointivaiheeseen. Vastuuhenkilö voi nähdä muiden arvioitsijoiden arviot jo aiemmassa vaiheessa, mikä lisää arviointivaiheen läpinäkyvyyttä.

  Dokumenttienhallinta uudistui kokonaan

  Suurin yleisparannus Greip® -palvelussa liittyy sen dokumentinhallintaan, joka on uudistettu kokonaan.

  Uudessa versiossa dokumenttien turvallisena tallennuspaikkana toimii palvelun sisään rakennettu suojattu dokumenttitietokanta. Tämä tuo mukanaan kokonaan uusia ominaisuuksia ja parantaa dokumenttien hallinnan käytettävyyttä kaikkialla työkalussa.

  Esimerkiksi dokumenttikohtainen versionhallinta on nyt mahdollista, ja uusien dokumenttien lisääminen on entistä suoraviivaisempaa ja nopeampaa.

  Tarkempia tietoja versiouudistuksesta: Greip® -palvelun asiakastiedote www.greip.com –sivulla Ajankohtaista-osiossa sekä www.greip.info

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.