Skip to main content
Uutiset

Haemme joukkoomme Helsingin Kamppiin Assistenttia

31.5.2021

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Haluatko menestyä loistoideoiden parissa? Nyt olisi tilaisuus!

  Haemme joukkoomme Helsingin Kamppiin

  Assistenttia

  Berggren on kansainvälinen täyden palvelun IPR-talo. Immateriaalioikeudet ovat osaamisemme ydintä, ja työyhteisömme on inspiroiva kokonaisuus monipuolista teknologista, juridista ja liiketaloudellista asiantuntijuutta, jossa jokaista arvostetaan. Olemme nykyaikainen ja aikaansaava työyhteisö, jossa ihmiset viihtyvät, ovat innostuneita työstään ja jossa pidämme hyvää huolta toisistamme.

  Haemme joukkoomme assistenttia monipuolisiin viestinnän ja toimistotyön tehtäviin. Tehtävässä menestyäksesi olet toimeen tarttuva, työskentelet luontevasti erilaisissa palvelutehtävissä erilaisten ihmisten kanssa, etkä epäröi tarttua puhelimeen tai ottaa selvää asioista. Sinulla on hyvät digitaaliset taidot ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sen sijaan odotamme innostunutta asennetta työntekoon sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviin ja huomioimme työnkuvassa sekä sen kehittymisessä sinun vahvuutesi ja uratoiveesi.

  Tulet työskentelemään monipuolisesti Helsingin Kampissa sijaitsevassa toimistossamme. Tehtäviisi kuuluu erilaisia viestintään liittyviä asioita kuten Intran ylläpito (moderni SharePoint), sisäisen viestinnän sisällön tuottaminen, sosiaalisen median päivitykset erityisesti työntekijäkokemuksen osalta sekä erilaiset tapahtumiin liittyvät järjestelyt. Hoidat myös itsenäisesti toimistomme vastaanoton tehtäviä mm. ottamalla vastaan vieraat sekä vastaamalla erilaisiin sisäisiin ja ulkoisiin tiedusteluihin.

  Työ alkaa elokuun alkupuolella ja pääsääntöinen työaika on ma-pe klo 9:00 – 16.30.

  Mikäli innostuit ja tunnistit itsesi edellä mainituista, toimi pian ja hae heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika on 13.6. saakka.

  Lähetä hakemus linkin kautta. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Sasse, VP, People and Culture, to 3.6. klo 10-12 ja ma 7.6. klo 14-16 puh. 010 227 2365.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.