Skip to main content
Uutiset

Haluatko menestyä loistoideoiden parissa? Nyt olisi tilaisuus!

24.6.2020

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Haemme joukkoomme IP Spesialistia! Berggren on Suomen johtava täyden palvelun IPR-talo. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten, innostavien ja ammatillisesti vaativien työtehtävien parissa yhdessä huippuosaajiemme kanssa.

  Immateriaalioikeudet ovat osaamisemme ydintä. Palvelemme asiakkaitamme IPR-strategiasta ja suojauksista alkaen aina IPR:n kaupallistamiseen ja loukkausriitoihin saakka. Berggren Patents- palvelualueella tarjoamme asiakkaillemme ratkaisut innovaatioiden tunnistamiseen sekä niiden suojaamiseen globaalisti. Patentoinnin avulla varmistetaan yrityksen liiketoiminnan kilpailuetujen toteutuminen.


  Haemme joukkoomme toimeen tarttuvaa ja hyvän palveluasenteen omaavaa assistenttia. Roolissasi hoidat sekä koti- että ulkomaisten asiakkaidemme patentointiprosessin eri vaiheisiin liittyviä muodollisuuksia ja hallinnollisia asioita. Työsi sisältää yhteydenpitoa asiakkaisiin, ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin ja alan viranomaisiin, ja hoidat useita työtehtäviä itsenäisesti. Kollegoitasi ovat yhtiömme muut assistentit, patenttiasiamiehet sekä muut IPR-asiantuntijamme.


  Koulutustaustasi voi olla esim. kaupallinen, tekninen tai kielellinen. Täsmällisempi työnkuva määräytyy osaamisesi ja koulutuksesi mukaan.

  Odotamme sinulta

  • erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito on eduksi)
  • erinomaisia tietoteknisiä taitoja ja valmiutta oppia uusia ohjelmia
  • huolellista työotetta ja tarkkaa työskentelyä myös ajoittaisessa kiireessä
  • laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja työtehtävien priorisointikykyä
  • sujuvia tiimityöskentelyn taitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa
  • oma-aloitteisuutta ja innostunutta asennetta työntekoon ja uuden oppimiseen

   Pääasiallinen työskentelypaikkasi voi olla Helsinki, Tampere, Turku tai Oulu.

   Tarjoamme sinulle loistavan näköalapaikan IPR:ien ja erityisesti patentoinnin maailmaan. Perehdytämme ja koulutamme sinut hyvin tehtäviisi, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi. Työyhteisömme on inspiroiva kokonaisuus monipuolista teknologista, juridista ja liiketaloudellista asiantuntijuutta, jossa jokaista arvostetaan. Meillä ihmiset viihtyvät ja berggreniläiset pitävät huolen toisistaan.

   Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 28 ja 29 klo 13-15 välillä Inkeri Kettunen, puh. 010 227 2384, ja viikoilla 30 ja 31 klo 13-15 välillä Susanna Pura, puh. 010 227 2635.

   Innostuitko? Hae paikkaa 2.8. mennessä täältä


   Berggren Group on kansainvälinen täyden palvelun IPR-talo, jonka palveluksessa on yli 170 asiantuntijaa. Luomme monipuolisella osaamisellamme asiakkaidemme ideoille ja innovaatioille mahdollisuuksia menestyä. www.berggren.eu

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.