Skip to main content
Uutiset

Haussa osaava Business Controller

21.11.2018

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Olemme vahvasti kansainvälinen ja moderni täyden palvelun IPR-talo. Jo 80 vuotta olemme saaneet olla auttamassa asiakkaitamme aineettoman omaisuuden hyödyntämisessä ja menestymisessä. Huippuasiantuntijoillamme on monipuolista teknologista sekä juridista osaamista tulokselliseen IPR-johtamiseen jokaisessa tilanteessa. Meitä on yli 160 Suomen yhdeksässä toimipisteessä sekä USA:n toimipisteessä.


  Nyt haemme analyyttista ja aktiivista Business Controlleria.

  Business Controllerina tulet työskentelemään lähellä liiketoimintaamme. Tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää johdon raportointia, analysointia ja tunnuslukuja. Autat ja sparraat liiketoimintojamme tuottamalla erilaisia analyysejä johtamisen ja päätöksenteon tueksi, ja olet aktiivisesti mukana budjetoinnissa ja erilaisissa liiketoiminnan ja talouden kehittämisprojekteissa.

  Pääset työskentelemään Suomen monipuolisimmassa IPR-talossa, yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Meitä berggreniläisiä on jo yli 80 vuoden ajan yhdistänyt innostus asiakkaan ideoihin. Tämä näkyy tavassamme tehdä työtä yhdessä työstämiemme arvojen mukaisesti; hyvällä energialla ja onnistumisista yhdessä iloiten. Työyhteisömme on inspiroiva kokonaisuus monipuolista teknologista, juridista ja liiketaloudellista asiantuntijuutta, jossa jokainen on tasavertainen yksilö. Tarjoamme Sinulle tilaisuuden kehittää osaamistasi sekä kasvaa yhtiön kasvun mukana.

  Olet hakemamme osaaja, jos omaat liiketoimintalähtöisen, energisen ja ratkaisukeskeisen ajattelutavan. Työotteesi on analyyttinen ja itseohjautuva, ja pyrit jatkuvasti parantamaan toimintaa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja motivoidut siitä, että pystyt auttamaan muita ja vaikuttamaan lukujen kautta liiketoiminnan menestymiseen. Tehtävä on uusi, joten pääset myös vaikuttamaan sen sisältöön ja kehittymiseen.

  Edellytämme Sinulta kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa (esim. laskentatoimi tai rahoitus). Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tai avustavista johdon raportoinnin tai sisäisen laskennan tehtävistä noin 3-5 vuoden ajalta. Sinulla on erinomaiset Excel-taidot sekä ymmärrystä ja kokemusta talouden seurantajärjestelmistä ja -mittareista. Työskentelet myös sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä. Tehtävässä eduksi katsotaan kokemus raportoinnin kehittämisestä. 

  Innostuitko? Kuulemme mielellämme lisää Sinusta ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi täältä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.