Skip to main content
Uutiset

Huippuosaajillemme tunnustusta maailmanlaajuisessa WTR1000-tutkimuksessa

20.1.2017

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren Oy on huomioitu vahvana osaajana ja kansainvälisenä toimijana World Trademark Review 1000-tutkimuksessa, jossa selvitettiin parhaat tavaramerkkitoimijat.

  IPR-lakimiehemme Paula Sailas ja Hannu Halmetoja saivat tunnustusta monipuolisesta osaamisestaan niin start-upien kuin monikansallisten yritystenkin IPR-omaisuuden rakentajina. Myös yhtiönä Berggren Oy jatkaa vahvaa kulkuaan ollen jo kolmatta vuotta WTR1000-tutkimuksen parhaalla mahdollisella tasolla tavaramerkkirekisteröintien ja strategisten palveluiden osalta.

  WTR1000 on arvostettu online-julkaisutietokanta, johon liittyvistä tutkimuksista vastaa World Trademark Review™-julkaisun kustantaja. Tänä vuonna seitsemättä kertaa päivitettävä tietokanta perustuu haastattelututkimuksiin, joissa mitataan tavaramerkkirekisteröintien ja strategisen palvelun laatua.

  Tutkimuksen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

  halmetoja_sailas-950x566

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.