Skip to main content
Uutiset

Jussi Nervola Berggrenille

17.5.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Olemme iloisia saatuamme Jussi Nervolan mukaan Berggrenille! Jussi on pitkän kokemuksen omaava Eurooppapatenttiasiamies ja tulee avustamaan asiakkaitamme patentteihin ja patentointiin liittyvissä asioissa.


  Jussi on erikoistunut sähkötekniikan, tietoliikennetekniikan, elektroniikan, ohjelmistoalan ja terveysteknologian keksintöjen suojaamiseen. Hänellä on myös paljon kokemusta asiakkaiden avustamisessa eri patentointiprosessin vaiheissa ja keksintöjen tunnistamisessa.

  Ennen siirtymistään Berggrenille Jussi työskenteli kymmenen vuotta patenttiasiamiestehtävissä suomalaisessa patenttitoimistossa. Ennen asiamiestyötä Jussi työskenteli patentti-insinöörinä suuren kansainvälisen teollisuusyrityksen patenttiosastolla, missä hän vastasi keksintöjen ja patenttihakemusten käsittelystä.

  Jussin omin sanoin hänen osaamisensa ydintä ovat asiakkaan keksintöjen löytäminen, ideoiden kiteyttäminen ja työstäminen patenttihakemukseksi. Jussin erikoisalaa ovat patenttihakemusten laatiminen ja patenttiperheiden hakemusten käsittelyn hallinta eri maissa asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan mukaisesti.

  Jussi valitsi Berggrenin, koska hän haluaa edelleen kehittää osaamistaan patentteihin ja muihin IPR-osa-alueisiin liittyen ja uskoo, että Berggren tarjoaa tähän hyvät mahdollisuudet.

  Vapaa-aika Jussilla sujuu perheen kanssa puuhaillessa sekä ulkoillessa, esim. lenkkeilyn ja pyöräilyn merkeissä.

  Jussi_Nervola_1000x1000

  Tervetuloa Berggrenille, Jussi! 

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.