Skip to main content
Uutiset

Kaikkien aikojen suurin INTA-tapahtuma takana – parhaat kumppanit löytävät toisensa

2.6.2016

Sisällysluettelo
    Berggren

    Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

    -Berggren on jo vuosia painottanut INTAan osallistumisessa sitä, että vahvistamme kumppanuuttamme omalla markkinallaan edelläkävijöiden kanssa. Laajennamme verkostoamme vain laatu edellä, emme määrä, laki- ja tavaramerkkiliiketoimintaa johtava Tarja Tchernych sanoo. – Edelläkävijätoimistot erottaa siitä, he panostavat voimakkaasti kasvuun ja kehittävät näkyvällä tavalla osaamistaan. Usein heillä on myös omaa työkalutuotekehitystä – aktiivisen vuorovaikutuksen ohella, INTAan myös osallistunut patenttiliiketoiminnan johtaja Kim Simelius lisää.

    Tämänvuotisessa INTA Orlandossa 21.-25.5. toteutui järjestäjän mukaan kaikkien aikojen kävijäennätys: IPR-asiantuntijoita rekisteröityi tapahtumaan kaikkiaan 10 115.

    Berggreniltä INTAan osallistuivat IPR-lakimiehet Tarja Tchernych ja Paula Sailas sekä eurooppapatenttiasiamies Kim Simelius. Jokainen heistä työskenteli asiantuntijaroolinsa ohella myös Berggrenin asiamieskumppaniverkoston laadun eteen.

    uutiskuva_inta-950x712

    Korkeatasoisena erottautuminen edellyttää yhtä korkeatasoista kumppanuutta

    -Kasvokkaisissa asiamieskumppanitapaamisissa varmistamme, että nykyisten kumppaniemme laatutaso, toimintaprosessit ja kustannustehokkuus vastaavat Berggrenin kriteerejä. Myös jatkuvan kehittämisen asenteen on näyttävä vuorovaikutuksessa – tästä saa hyvän kuvan yhteisissä keskusteluissa ja vuosittaisissa tapaamisissa, Tarja Tchernych sanoo.

    -Uusia kumppaneita koskevat samat kriteerit. Vain siten voimme aidosti vaalia kansainvälisesti arvostettua huipputasoamme ja verkostoamme laatu edellä.

    Tänä vuonna vuorovaikutus ulkomaalaisten asiamiestoimistojen oli Kim Simeliuksen ansiosta vilkasta myös patenttipuolella.

    -Aktiivinen ja ennen kaikkea suunnitelmallisesti toteutettu kumppanitapaamisten sarja kasvattaa myös omaa näkyvyyttämme haluamaamme suuntaan, Tchernych ja Simelius toteavat.

    -Näkyvyys kun on yhä enemmän tekemistä kuin olemista.

    Isoilta brändinhaltijoilta kullanarvoista markkinatietoa

    Näkyvyyttä lisää myös aktiivinen osallistuminen INTAn komiteoihin sekä ns. Table Topic –asiantuntijakeskusteluihin.

    IPR-lakimiehemme Paula Sailas on aktiivisesti mukana INTAn Enforcement Committeen työssä ja toimi tällä kertaa moderaattorina look-a-like -tuotteita käsittelevässä pöytäkeskustelussa.

    Myös tapahtuman muu asiantuntija-anti oli pääasiallisesti korkeaa tasoa.

    -Kansainvälisten brändinhaltijoiden järjestämät asiamiesten yhteistilaisuudet tuovat brändien ja innovaatioiden asiantuntijoille tärkeää tietoa asiakkaan bisneksestä. Ne myös lujittavat yhteistyötä asiamiehen ja asiakkaan välillä, Sailas sanoo.

    Yleishavaintoina voidaan INTAssa kuullun ja nähdyn perusteella todeta, että IPR:iin liittyvällä konsultatiivisella työllä ja oikeudenkäyntiosaamisella on kasvavaa kysyntää samalla kun asiakkaiden kustannussäästöt näkyvät hakemustilastoissa.

    -Tavaramerkkipalveluiden sisällössä on tapahtunut selkeitä muutoksia. On ilo havaita, että Berggren on tässäkin suhteessa ennakoinut muutoksia ja kehittänyt tarjoomaansa oikeaan suuntaan, Sailas toteaa.

    Pääkuvassa Paula Sailas (vas.) ja Tarja Tchernych (oik.) asiamiestoimistokumppaninsa Wenderothin asiantuntijoiden seurassa.

    Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

    Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.