Skip to main content
Uutiset

Kaisa Fahllund Alma Talentin Sopimustekniikka I & II -seminaarin puheenjohtajana

4.7.2019

Sisällysluettelo
    Berggren

    Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

    Osaatko hallita riskejä sopimuksissa? Miten voit varautua riitoihin? 

    Alma Talentin 'Sopimustekniikka I & II' -koulutuksessa 25.9. ja 20.11. pureudutaan kansainvälisten ja kotimaisten sopimusten olennaisiin sopimusehtoihin ja tulkintaperiaatteisiin sekä käydään läpi hyviä sopimuskäytänteitä ja ennakoivaa varautumista häiriötilanteisiin.

    Käytännönläheinen koulutus on suunniteltu yritysten sopimusasioista vastaaville henkilöille sekä juristien moninaisiin tarpeisiin.

    Koulutuksen I-osassa 25.9. keskitytään mm. sopimuksen syntyyn ja sitovuuteen, projektisopimusten erityiskysymyksiin, IPR-riskien hallintaan sopimuksissa ja sopimusten vastuuehtoihin.

    II-osassa 20.11. pureudutaan häiriöihin ja virheisiin varautumiseen sekä niiden seuraamuksiin. Päivän aiheita ovat mm. riitojen ratkaisu kansainvälisissä sopimuksissa, sopimusrikkomuksen seuraamukset ja vastuuvakuutukset.

    Koulutuksen osat I ja II toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

    Seminaarin puheenjohtajana toimii meiltä Kaisa Fahllund, Partner, Head of Contracts.

    kaisa_pyöreä

    Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Alma Talentin omilla sivuilla.

    Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

    Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.