Skip to main content
Uutiset

Kaisa Fahllund mukana Alma Talentin Julkiset ICT- hankinnat -seminaarissa

27.2.2020

Sisällysluettelo
    Berggren

    Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

    Mitkä ovat hankintasopimuksen keskeiset ehdot sopimushallinnan näkökulmasta? Mistä JIT-ehdoista kannattaa sopia toisin? Miten tietosuoja tulisi huomioida hankintaprosessin eri vaiheissa?

    Kaksiosaisessa Julkiset ICT-hankinnat -seminaarissa pureudutaan julkisten ICT-hankintojen menestystekijöihin monipuolisesti alan eturivin asiantuntijoiden johdolla. Seminaari on suunniteltu hankintayksiköiden sopimus- ja hankinta-asiantuntijoille, julkisiin hankintoihin osallistuville tarjoajille sekä lakimiehille. Yksi puhujusta on asiantuntijamme Kaisa Fahllund

    I-osassa 31.3. keskitytään hankintamenettelyn valintaan ja tarjouspyynnön tekemiseen, sopimushallintaan ja -tekniikkaan sekä Iisensointi- ja tietosuojakysymyksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

    II-osassa 26.5. keskitytään olennaisten sopimusmuutosten kieltoon sekä hankintavalituksiin ja hankintayksikön vahingonkorvausvastuuseen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

    Kaisa Fahllund on puhujana myös  Alma Talentin Teknologiajuristi-seminaarissa 7.5.2020. Lue lisää ja tule mukaan.

    Kaisa-Fahllud

     

    Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

    Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.