Skip to main content
Uutiset

Kaisa Fahllund puheenjohtajana ja esiintyjänä Alma Talentin seminaareissa syksyllä 2022

16.9.2022

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Kaisa Fahllund on jälleen puheenjohtajana ja esiintyjänä Alma Talentin Sopimustekniikka I ja II seminaareissa,  Julkiset ICT-hankinnat I ja II seminaareissa sekä hyvinvointialueiden julkiset hankinnat seminaarissa. Kaisalla on mittava kokemus sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta ja niihin liittyvien riitojen hoitamisesta. Kaisan koulutukset ovat saaneet huippuarviot osallistujilta.

  SOPIMUSTEKNIIKKA I JA II

  Käytännönläheinen koulutus on suunniteltu yritysten sopimusasioista vastaaville henkilöille sekä juristien moninaisiin tarpeisiin.
  Koulutuksen osat I ja II toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

  Sopimustekniikka I, 22.9.2022. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

  Sopimustekniikka II – häiriöihin ja virheisiin varautuminen ja niiden seuraamukset, 12.10.2022. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

  JULKISET ICT-HANKINNAT

  Päivien aikana pureudutaan julkisten ICT-hankintojen menestystekijöihin monipuolisesti alan eturivin asiantuntijoiden johdolla. Seminaari on suunniteltu hankintayksiköiden sopimus- ja hankinta-asiantuntijoille, julkisiin hankintoihin osallistuville tarjoajille sekä lakimiehille.

  Julkiset ICT hankinnat I 28.10.2022. Keskitytään mm. sopimushallintaan ja -tekniikkaan sekä kuullaan käytännön kokemuksia ICT-hankinnoista, pilvipalveluiden kilpailutuksesta ja hankinnasta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

  Julkiset ICT-hankinnat II 13.12.2022. Keskitytään mm. onnistuneen hankinnan edellytyksiin, riitojen ennaltaehkäisyyn, sopimusmuutoksiin ja hankintavalitukseen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

  Hyvinvointialueiden julkiset hankinnat

  Hyvinvointialueiden julkiset hankinnat 31.10.2022. Tässä seminaarissa käsitellään hyvinvointialueiden julkisia hankintoja mm. hankintalainsäädännön, vastuullisuuden, ajantasaisuuden varmistamisen sekä sopimusteknisten seikkojen näkökulmasta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

  Fahllund Kaisa_round

  Kaisa Fahllund
  VP of Berggren Legal, Brands and Designs, Partner - Berggren Oy

  Palautetta Kaisan koulutuksista (Alma Talent):

  Pidin esityksestä erityisen paljon! Hyviä käytännön vinkkejä ja sopimuslausekkeita. Todella asiantunteva ja hyvä esiintyjä.”

  ”Erinomainen esimerkkien varaan rakentuva esitys, josta jäi paljon mieleen ja mietittävää. Pidin erityisesti siitä, että erilaisia vaihtoehtoisia lausekkeita esiteltiin rinnakkain ja osissa niin, että esimerkeistä sai irti konkreettisia ajatuksia myös omaan käytännön työhön. Esityksen perusteella sopimusehtoja katsoo huomenna ihan erilaisella mielenkiinnolla!”

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.