Skip to main content
Uutiset

Kaisa Fahllund puheenjohtajana ja puhujana Alma Talentin ja Editan seminaareissa syksyllä 2023

18.9.2023

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Kaisa Fahllund on jälleen puheenjohtajana ja esiintyjänä Alma Talentin Sopimustekniikka I ja II seminaareissa sekä Julkiset ICT-hankinnat I ja II seminaareissa. Lisäksi Kaisaa voi kuulla Editan Sopimusriskipäivässä. Kaisalla on mittava kokemus sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta ja niihin liittyvien riitojen hoitamisesta. Kaisan koulutukset ovat saaneet huippuarviot osallistujilta.

  SOPIMUSTEKNIIKKA I JA II - Alma Talent

  Käytännönläheinen koulutus on suunniteltu yritysten sopimusasioista vastaaville henkilöille sekä juristien moninaisiin tarpeisiin.
  Koulutuksen osat I ja II toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

  SOPIMUSRISKIPÄIVÄ - Edita Publishing Oy

  Tässä koulutuspäivässä käsitellään sopimusriskihallintaa juristien ja ekonomistin näkökulmista. Päivän aikana kuulet alan parhaiden asiantuntijoiden käytännön vinkit sopimusten riskienhallintaan ja näin kasvatat omaa osaamistasi.

  JULKISET ICT-HANKINNAT

  Päivien aikana pureudutaan julkisten ICT-hankintojen menestystekijöihin monipuolisesti alan eturivin asiantuntijoiden johdolla. Seminaari on suunniteltu hankintayksiköiden sopimus- ja hankinta-asiantuntijoille, julkisiin hankintoihin osallistuville tarjoajille sekä lakimiehille.

  • Julkiset ICT hankinnat I 8.11.2023. Tässä seminaarissa pureudutaan käytännön tasolla kilpailutusprosessin haastavimpiin ongelmakohtiin ja niiden ratkaisuihin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.
  • Julkiset ICT-hankinnat II 23.11.2023. Tässä seminaarissa saat käytännöllisen katsauksen kilpailutusprosessin jälkeisiin onnistumisen edellytyksiin ja konkreettisia neuvoja, joilla ennaltaehkäistä riitojen syntymistä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

  Fahllund Kaisa_round

  Kaisa Fahllund
  VP of Berggren Legal, Brands and Designs, Partner - Berggren Oy

  Palautetta Kaisan koulutuksista (Alma Talent):

  Pidin esityksestä erityisen paljon! Hyviä käytännön vinkkejä ja sopimuslausekkeita. Todella asiantunteva ja hyvä esiintyjä.”

  ”Erinomainen esimerkkien varaan rakentuva esitys, josta jäi paljon mieleen ja mietittävää. Pidin erityisesti siitä, että erilaisia vaihtoehtoisia lausekkeita esiteltiin rinnakkain ja osissa niin, että esimerkeistä sai irti konkreettisia ajatuksia myös omaan käytännön työhön. Esityksen perusteella sopimusehtoja katsoo huomenna ihan erilaisella mielenkiinnolla!”

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.