Skip to main content
Uutiset

OTM Marianne Hollands vahvistamaan Berggrenin Sopimustiimiä

10.8.2016

Sisällysluettelo
    Berggren

    Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

    Berggrenin Sopimustiimi sai kokeneen osaajan, kun OTM Marianne Hollands aloitti IPR-lakimiehenä 2.5.2018

    Marianne Hollands siirtyi Berggrenille Orion Oyj:ltä, jossa hän vastasi Orionin tavaramerkkiporfoliosta ja hoiti IPR-liitännäisiä sopimusasioita. Ennen Orionia Marianne työskenteli 6 vuoden ajan asianajotoimisto Boreniuksella ja 2 vuoden ajan patenttitoimisto Leitzingerillä. Marianne Hollandsin erikoisalaa ovat IPR- ja sopimusoikeuden lisäksi kuluttaja- ja markkinointioikeus sekä oikeudenkäyntiasiat. – Marianne täydentää vahvalla osaamisellaan asiantuntijajoukkoamme, Sopimustiimin vetäjä Kaisa Fahllund kertoo. – Laajan ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta hän tulee hoitamaan asiakkaidemme vaativia IPR- ja sopimustoimeksiantoja.

    Berggrenin Sopimustiimi palvelee Berggrenin asiakkaita monipuolisesti sopimusjuridisissa asioissa; teknologia- ja IPR-lisensoinnista R&D-hankkeisiin ja ICT-sopimuksiin sekä muihin kaupallisiin sopimuksiin. - Odotan innolla sitä, että pääsen työskentelemään osana vauhdilla kehittyvää Sopimustiimiä, Marianne Hollands sanoo. – Toivotamme Mariannen lämpimästi tervetulleeksi Berggrenille. Hänen rekrytointinsa on loistava uutinen Sopimustiimin lisäksi myös asiakkaillemme, toteaa liiketoimintajohtaja Tarja Tchernych.

    Lue lisää sopimuspalveluistamme täältä.

    Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

    Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.