Skip to main content
Uutiset

Palveluratkaisumme mahdollistaa teollisoikeuksien suojaamispalveluiden hankkimisen helposti verkosta

26.5.2021

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Olemme kehittäneet eBerggren™-ekosysteemin vaativien teollisoikeuksien (patentti, hyödyllisyysmalli, mallioikeus, tavaramerkki) suojaamiseen liittyvien asiantuntijapalveluiden määrittämiseen, hinnoitteluun ja tarjoamiseen digitaalisesti. 

  Teollisoikeuksien kansainväliseen suojaamiseen liittyvien asiantuntijapalveluiden määrittäminen ja hinnoittelu asiakkaiden tarpeiden pohjalta on ollut aina erittäin työlästä, johtuen mm. useiden muuttujien perusteella muodostuvista viranomaismaksuista, eri maissa tarvittavasta paikallisista asiamiespalveluista sekä suojaamisen erilaisista etenemisvaihtoehdoista. Hinnoittelun määrittämiseen liittyy keskeisesti myös valuuttamuutosten huomioiminen pitkissä projekteissa. Suojauspalveluiden tarjoaminen asiakkaille on vaatinut manuaalista räätälöintiä ja huomattavia resursseja. Tavoitteenamme on asiantuntemuksen ja datan yhdistelmällä aikaansaada helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka mahdollistaa korkeatasoisten IPR-palveluiden hankinnan kansainvälisesti. 

  Panostukset liiketoimintaa vahvistavaan digitalisaatioon ovat olleet jo pitkään keskeinen osa strategiaamme. ”Olemme pitkäjänteisesti panostaneet digitalisaatioon palvelutuotannossa ja asiakasprojekteissa. Nyt tuomme asiakkaille älykkään verkkopalvelun immateriaalioikeuksiin liittyvän asiantuntemuksen ostamiseen joustavasti”, sanoo Berggrenin liiketoiminnan kehitysjohtaja Heikki Kinnunen.  ”Globaalisti käsillä oleva koronapandemia on kiihdyttänyt digitalisaation hyödyntämistä yrityksissä, ja me Berggrenillä haluamme olla myös jatkossa omalla toimialalla suunnannäyttäjä digitalisaation hyödyntämisessä”, jatkaa Kinnunen.

  eBerggren™ luo asiakkaalle räätälöidyn palveluratkaisun

  eBerggren™-järjestelmä kykenee nopeasti ymmärtämään asiakkaan suojaamistarpeen ja ehdottaa siihen sopivaa palveluratkaisua sekä tarkoituksenmukaista etenemismallia. Järjestelmä käyttää hinnoittelussa hyväksi aiempien vastaavien projektien toteutunutta hinnoitteludataa, paikallisten toimijoiden julkaisemaa hintatietoa sekä dynaamista hintatietojen hakua eri viranomaisten järjestelmistä. 

  eBerggrenin™ ydin on suojamuotokohtainen järjestelmä, joka määrittää asiakkaalle sopivan palveluratkaisun ja etenemismallin asiakkaan antamien taustatietojen perusteella. Järjestelemä antaa välittömästi alustavan kustannusarvion palveluratkaisulle. Tarvittaessa asiantuntijamme tutustuu asiakkaan tarpeisiin ja järjestelmän antamaan ehdotukseen, sekä viimeistelee sen asiakkaalle räätälöidyksi palveluratkaisuksi.  

  Julkaisemme uuden eBerggren™-ratkaisun asiakaskäyttöön ensivaiheessa tavaramerkin kansainvälisten rekisteröintipalveluiden osalta webinaarissa 27.5.2021. Palvelu mahdollistaa tavaramerkin rekisteröinnin suoraan kansainvälisesti yli 100 maassa ja asiantuntijoidemme avulla myös sitä laajemmin.  eBerggren™-kokonaisuus laajenee kattamaan vuoden 2021 aikana eri teollisoikeussuojamuotoja koskevat palvelut. Myös nykyisin asiakkaiden käytössä olevat sähköiset ratkaisut yhdistettään jatkossa osaksi eBerggren™-ekosysteemiä.

  ”eBerggren™-hanke tukee vahvasti kansainvälistymisohjelmaamme, jolla tavoittelemme eurooppalaisten IPR-asiantuntujapalveluiden myynnin vahvaa kasvua Pohjois-Amerikan ja Aasian markkinoilla”, sanoo Berggrenin toimitusjohtaja Hannu Syrjälä. ”Juuri nyt on menossa maailmalla vahva digitalisaation murros, joka tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden kasvaa kansainvälisillä markkinoilla”, Syrjälä lisää.

  Tutustu eBerggren™ -laskuriin, jolla voit budjetoida ja hankkia tavaramerkin verkosta vaivatta. 

  Tule mukaan webinaariin 27.5.2021: Tavaramerkin rekisteröinnin perusteet

  Lisätietoja: 
  Heikki Kinnunen
  Liiketoiminnan kehitysjohtaja
  0405010124
  heikki.kinnunen@berggren.fi

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.