Skip to main content
Uutiset

Rohkeat brändit sytyttävät asiantuntijamme

26.3.2018

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Yrityksen myönteinen tunnettuus perustuu hallittuun brändiin. Berggrenin asiantuntijatiimillä on hallussaan koko brändin kilpailukyvyn hyödyntämisen prosessi. Laki-, tavaramerkit- ja mallit -liiketoimintajohtaja Tarja Tchernych ja asiakkuuskehityksestä vastaava IPR Business Manager Taru Kallio-Nyholm auttavat yritystä navigoimaan aineettoman omaisuuden merellä, jossa tavaramerkin rekisteröinti on vasta lähtösatama. - Rohkealla brändillä, joka on suojattu oikein tavaramerkkejä käyttäen, on huimat mahdollisuudet merkittävän lisäarvon tuottamiseen yritykselle, Taru Kallio-Nyholm vakuuttaa.

  taru-400x322
  (Taru Kallio-Nyholm)

  Berggrenin asiantuntijatiimin mottona on olla kokonaisvaltaisesti asiakkaan tukena IPR:n strategisessa johtamisessa. Uskomme, että lupauksemme tarjota asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin vastaavia IPR-palveluja onnistuu parhaiten juuri monipuolisen osaajatiimin avulla.

  – Useiden asiantuntijoidemme konsultatiivinen osaaminen on karttunut vuosikymmenien kuluessa vaativien asiakkuuksien hoidossa, Tarja Tchernych kertoo. - Tiimimme koostuu erilaisista osaamistaustoista ja se vahvistaa strategista kyvykkyyttämme, kun laadimme brändi- ja tavaramerkkistrategioita, Tchernych jatkaa. Berggrenin asiantuntijatiimillä on kokemusta yrityksistä, asianajopuolelta ja markkinaoikeudesta, ja satsaamme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen pitkäjänteisesti.

  Berggrenin IPR-lakimiehistä Paula Sailas on kansainvälisestikin tunnettu tavaramerkki- ja brändiasiantuntija ja Irene Hallikaisella taas on arvokasta työkokemusta Euroopan unionin teollisoikeuksien virastosta EUIPO:sta. Berggrenin asiantuntijatiimissä on myös useita yritysmaailmassa kannuksensa hankkineita osaajia, jotka ovat käytännössä nähneet brändiin panostamisen välttämättömyyden menestyvässä liiketoiminnassa.

  Kaikki lähtee asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisestä

  Yrityksen IPR-haasteet ovat moninaiset ja niihin reagoiminen vaatii asiantuntijalta ennakoivaa otetta. – Yrityksen toimintaympäristön muutokset edellyttävät tehokkuutta ja tarkkaan mietittyjä palveluja myös meiltä, Tchernych toteaa. Berggrenin asiantuntijatiimissä rakennetaan yrityksen brändiarkkitehtuuria alusta saakka niin, että siinä huomioidaan brändin jatkuvuus, joustavuus ja luotettavuus myös yrityksen kansainvälistä kasvua ajatellen. - Asiakassuhteiden syventäminen ja strateginen kumppanuus ovat toimintatapamme ytimessä, Tchernych summaa.

  tarja-400x438
  (Tarja Tchernych)

  Moderni, digitalisoitunut toimintaympäristö saa IPR-strategiat lentoon

  Myös Berggrenillä kustannustehokkuutta kehitetään digitalisaatiota ja tekoälyä hyödyntämällä. – Yrityksen menestystekijät, kuten brändit ja tavaramerkit, ovat kuitenkin myös sydämenasioita. Sähköisten järjestelmien tehokkuus on kriittinen menestystekijä monessa yrityksessä, mutta kyllä meidän tiimimme toimii asiakkaan kanssa yhteistyössä asiantuntevalla otteella, jossa on myös sydän mukana, Taru Kallio-Nyholm kertoo.

  Oikein hyödynnettynä brändit ja tavaramerkit ovat yrityksen vahva, strateginen kilpailuetu. Berggrenillä tavaramerkkipalvelut liitetään brändi- ja markkinointistrategiaan, jotta yritykselle syntyy toimiva kokonaisuus hallinnoida aineettomia oikeuksiaan modernissa, digitalisoituneessa toimintaympäristössä. Tarjan, Tarun ja koko Berggrenin asiantuntijatiimin yhteistyöllä asiakasyrityksiemme tavaramerkki- ja brändistrategiat saavatkin melkoiset siivet selkäänsä.

  Innovointihenkisenä asiantuntijana Taru Kallio-Nyholm on ollut mukana myös IPR Universityn Trademark meets brand –koulutuksen kehittämisessä.

  Lue Tarun blogikirjoitus tavaramerkkien ja brändin yhteistanssista täältä.

  Lataa opas ”Miten brändi ja tavaramerkki tuo yrityksellesi kilpailuetua?” täältä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.