Skip to main content
Uutiset

Sopimustiimin vetäjä Kaisa Fahllund ottaa Talouselämässä kantaa suomalaiseen sopimuskulttuuriin

26.1.2018

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Talouselämä 3/2018 haastattelee uutta sopimustiimimme vetäjää ja osakasta Kaisa Fahllundia. Fahllund ottaa haastattelussa kantaa suomalaisen sopimuskulttuurin kehittymättömyyteen. Hän haluaa herättää yritykset tekemään parempia sopimuksia.

  Koko uransa immateriaalioikeuksien parissa työskennellyt Kaisa Fahllund tietää mistä puhuu. Hänen missionaan onkin neuvoa asiakkaita toimimaan siten, että muhkeilta sopimusriidoilta vältyttäisiin kokonaan taikka riitaisuudet saataisiin ratkaistua sovinnollisesti järkevin ehdoin.

  Pitkän asianajouran Hannes Snellmanissa tehnyt ja julkisella puolella Hanselissa johtavana lakimiehenä työskennellyt Fahllund innostui Berggrenin laaja-alaisesta IPR-osaamisesta: ”Berggrenissä joka ainoa asia oli kohdallaan. Monessa muussa paikassa IPR on pieni osa liiketoimintaa ja vähän lapsipuolen asemassa, täällä se on koko liiketoiminnan ydin”, Kaisa perustelee siirtoaan Talouselämän haastattelussa (aukeaa kokonaisuudessaan vain tilaajille).

  Kaisan blogikirjoitus ”Sopimukset sitoo – ja tyhmyydestä sakotetaan!” täällä ja nimitysuutinen täällä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.