Skip to main content
Uutiset

Teija Kotro vahvistamaan Berggrenin riidanratkaisuryhmää

10.4.2017

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  OTK Teija Kotro palaa Berggrenille mukanaan arvokasta markkinaoikeuskokemusta

  OTK, varatuomari, EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies Teija Kotro on aloittanut Berggrenillä IPR-lakimiehenä 3.4.2017. Hän on toiminut IPR-lakimiehenä sekä EU- tavaramerkki- ja –mallioikeusasiamiehenä konsernissamme myös vuosina 2007-2013. Teijalla on takanaan yli 14 vuoden työura monipuolisissa työtehtävissä juridiikan alalta. Oikeudenkäyntiosaamista Teija on hankkinut toimiessaan lakimiehenä liikejuridiikkaan ja oikeudenkäynteihin erikoistuneessa tamperelaisessa lakiasiaintoimistossa sekä auskultoidessaan Tampereen käräjäoikeudessa. Viimeisen kolmen vuoden ajan hän toimi markkinaoikeudessa markkinaoikeustuomarina.

  - Teija Kotro vahvistaa mainiosti Berggrenin riidanratkaisuryhmän osaamista. Teijan markkinaoikeuskokemus tuo meille ja asiakkaillemme arvokasta lisänäkökulmaa, liiketoimintajohtaja Tarja Tchernych iloitsee

  Berggrenillä Teija Kotro on osa riidanratkaisuryhmää ja auttaa asiakkaitamme kaikissa IPR-oikeudellisissa kysymyksissä. Hän työskentelee pääasiassa Tampereen toimistollamme laajentaen lakipalveluitamme myös Helsingin ulkopuolelle.

  teija-kotro-1-180x270

  - Palaan takaisin IPR-lakimieheksi erittäin positiivisin mielin ja odotuksin. On mukavaa palata tuttuun taloon, osittain tuttujen tehtävien, mutta myös uusien haasteiden pariin. Uskon, että kokemuksestani markkinaoikeudessa on hyötyä auttaessani asiakkaita saavuttamaan päämääränsä, oli se sitten ongelmallisen tilanteen selättäminen tai optimaalisen suojauksen tason saavuttaminen, Teija kertoo.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.