Skip to main content
Uutiset

Terveisiä Berggrenin yhtiökokouksesta

21.3.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggrenin yhtiökokous: Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jarkko Sairanen – Berggren on edennyt strategiassaan olla vahvasti kansainvälinen ja moderni täyden palvelun IPR-talo.

  Berggren Oy:n yhtiökokous pidettiin Helsingissä 19.3.2019. Yhtiöllä on takanaan toiminnallisesti vahva vuosi 2018 ja Berggren 2020 -strategian toimeenpano on edennyt erinomaisesti. Yhtiön Yhdysvalloissa toimiva tytäryhtiö Berggren LLP on kasvattanut liiketoimintaansa ja vahvistanut Berggrenin kansainvälistä läsnäoloa entisestään. Vahvasti kasvava Greip-liiketoiminta yhtiöitettiin viime vuonna omaksi yhtiöksi Greip IP Solutions Oy:ksi, ja yhtiön toiminta on käynnistynyt hyvin. Olemme tänään yhtiömme vision mukaisesti vahvasti kansainvälinen ja moderni täyden palvelun IPR-talo, sanoo Berggrenin toimitusjohtaja Hannu Syrjälä.

  Yhtiön hallituksen puheenjohtajana jatkaa Vaisalan Weather -liiketoiminta-alueen johtaja DI, MBA Jarkko Sairanen ja toisena ulkopuolisena jäsenenä Sanoma-konsernin lakiasiainjohtaja OTK Merja Karhapää. Muina hallituksen jäseninä toimivat Eurooppapatenttiasiamies DI Timo Pursiainen, Eurooppapatenttiasiamies FM Pirta Tiiro ja IPR-lakimies OTT Jukka Palm. Pursiainen toimii hallituksen varapuheenjohtajana.

  Yhtiön hallitus tukee vahvasti yhtiön valittu strategiaa sekä kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmia muuttuvassa IPR-kentässä. Berggrenillä on valoisat näkymät tuleville vuosille.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.