Skip to main content
Uutiset

Uusia auktorisoituja EU-tavaramerkkiasiamiehiä

20.10.2017

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  IPR-lakimiehemme Arttu Ahava, Irene Hallikainen ja Iiro Nurminen ovat tänä syksynä saaneet auktorisoinnin EU-tavaramerkkiasiamieheksi.

  Artulla on erikoisasiantuntemusta ICT-, sähkötekniikka-, peli- ja media-aloilta ja Arttu konsultoi esimerkiksi pieniä kasvuyrityksiä tarvittavista IPR-sopimuksista. Irene avustaa asiakkaitamme brändin ja designin suojaamisessa ja on lisäksi perehtynyt markkinointijuridiikkaan liittyviin kysymyksiin. Vuosina 2015-2016 Irene työskenteli tavaramerkkiasioiden parissa Euroopan unionin teollisoikeuksien virastossa EUIPO:ssa (ent. OHIM). Iiro on aiemmin työskennellyt ohjelmistoalan pörssiyrityksessä ja osallistuu Berggrenillä erilaisten sopimusten, muun muassa ICT-sopimusten ja lisenssisopimusten laatimiseen, sekä asiakkaidemme tavaramerkkitoimeksiantojen hoitamiseen eri toimialoilla.

  Berggrenillä on tällä hetkellä 18 auktorisoitua EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamiestä, ja sillä on palveluksessaan eniten auktorisoituja asiamiehiä Suomessa.

  Siirry asiantuntijahakuumme tästä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.