Skip to main content
Uutiset

Uusia kasvoja Berggrenillä

9.3.2016

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Kevättalvi on tuonut Berggrenille lukuisia uusia IPR-asiantuntijoita työskentelemään loistoideoiden parissa. Alla kooste muun muassa jo sosiaalisessa mediassa esittelemistämme uusista tekijöistä. Tervetuloa!

  DI Tuomas Matila on 1.2.2016 aloittanut Berggrenillä IPR Business Managerina. Matila on aiemmin työskennellyt muun muassa yksikönjohtajana ja patenttiasiamiehenä Boco IP:llä sekä patenttilisensoinnin monipuolisissa tehtävissä Nokialla.

  OTM Iiro Nurminen on 15.2.2016 aloittanut Berggrenillä IPR-lakimiehenä. Nurminen on aiemmin työskennellyt muun muassa Solteqissa sekä Berggrenillä IPR Legal Trainee -tehtävissä.

  M. Sc in IP Law (Ekonom), BBA Taru Kallio-Nyholm on 15.2.2016 aloittanut Berggrenillä opintoihinsa liittyvän määräaikaisen projektityöskentelyn nimikkeellä IPR Specialist, Brands & Greip®. Kallio-Nyholm on aiemmin työskennellyt brändi- ja tavaramerkkiportfolioiden parissa Nokialla ja Microsoftilla ja on tällä hetkellä myös IPR University Centerin IPRinfo -lehden päätoimittaja.

  nimityskuvia-maaliskuu-2016-230x328

  OTK Karri Puustinen on 1.3.2016 aloittanut Berggrenillä Sopimustiimin tiimiesimiehenä ja IPR-lakimiehenä. Puustinen on ennen meille tuloaan toiminut muun muassa lakimiehenä Fujitsu Finland Oy:ssä, sopimusoikeudellisten toimeksiantojen - erityisesti teknologian hankinta- ja lisensointisopimusten sekä ICT:n jakelu- ja tuotantosopimusten - parissa Lexia Asianajotoimistossa sekä lakimiehenä KTM:n teollisoikeusryhmässä.

  B. Sc. Joshua Wert on 8.3.2016 aloittanut Berggrenillä US-patenttiasiamiehenä. Wert tulee meille työskenneltyään sitä ennen Seppo Laine Oy:n palveluksessa.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.