Skip to main content
Uutiset

Varatuomari Kaisa Fahllund Berggrenin Sopimustiimin vetäjäksi

3.1.2018

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggrenin sopimusjuridinen osaaminen vahvistuu entisestään, kun varatuomari Kaisa Fahllund aloittaa Sopimustiimin vetäjänä.

  VT Kaisa Fahllund on 1.1.2018 alkaen nimitetty Berggrenin Sopimustiimin vetäjäksi sekä kutsuttu Berggrenin osakkaaksi. Kaisa Fahllund siirtyy Berggrenille Hansel Oy:stä johtavan lakimiehen tehtävästä. Ennen siirtymistään Hanseliin Kaisa työskenteli 17 vuoden ajan asianajotoimisto Hannes Snellmanilla, jossa hän toimi IP&TMT-ryhmän vastaavana osakkaana. Tätä ennen Kaisa Fahllund on kartuttanut osaamistaan asianajotoimisto Heikki Haapaniemen palveluksessa.

  Kaisa Fahllundin erikoisalaa ovat ICT-sopimukset toimitusprojekteista pilvipalveluihin sekä IPR-sopimukset, erityisesti teknologialisensointi ja R&D-hankkkeet. Kaisa on hoitanut myös koko joukon ICT- ja IPR -liitännäisiä oikeudenkäyntejä ja muita riitoja sekä mainontaan ja markkinointiin liittyviä toimeksiantoja. Hänellä on pitkäaikaista kokemusta myös tietosuojaan ja sähköiseen kaupankäyntiin sekä verkkomarkkinointiin liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta.

  Berggrenin Sopimustiimi yhdessä koko talon asiantuntijoiden kanssa palvelee yrityksiä kaikissa sopimusjuridisissa asioissa. Liiketoimintajohtaja Tarja Tchernych iloitsee tuoreesta huippuosaajastaan. - Kaisa tuo Berggrenille monipuolisen ammatillisen osaamisensa ja kokemuksensa sekä asianajotoimiston osakkaana kertyneen syvällisen ymmärryksensä asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittämisestä.

  - Sopimusriskien hallinta on osaamiseni ydintä, Kaisa Fahllund kertoo. – On hienoa päästä täyden palvelun IPR-talon asiantuntijoiden joukkoon. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Sopimustiimin palveluita asiakkaidemme tarpeiden pohjalta.

  Lue sopimuspalveluistamme lisää täältä.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.