Skip to main content

Vilgailė Dagytė

Patent Agent

FT fysiikka

Vilgailė Dagytė

Vilgailė on innostunut uusista teknologioista ja innovaatioiden tukemisesta. Hän avustaa asiakkaita erilaisissa patentointiin liittyvissä tehtävissä, kuten uutuustutkinnoissa, patenttihakemusten valmistelussa ja yhteydenpidossa patenttiviraston kanssa. 

Ennen Berggrenille tuloaan Vilgailė on suorittanut fysiikan maisterin tutkinnon Oxfordin yliopistossa, tohtoritutkinnon Lundin yliopistossa Ruotsissa ja työskennellyt tutkijatohtorina Aalto-yliopistossa. 

Vahvan koulutuksensa ja tutkimustaustansa sekä uteliaan mielensä ansiosta Vilgailė on valmis käsittelemään monenlaisia teknologioita, erityisesti hyödyntäen hänen laajaa kokemustaan puolijohdekomponenteista, kiteiden epitaksiaalisesta kasvatuksesta, optoelektronisten ja termofotonisten laitteiden suunnittelusta sekä bulkki- että nanorakennemitoissa. Laitteiden suunnittelun ja valmistuksen lisäksi hänellä on laaja kokemus erilaisista optisista karakterisointimenetelmistä.


KIELITAITO:
englanti, liettua, (suomi) 


ALALLA VUODESTA:
2021

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

Fysiikka, optoelektroniikka, puolijohdemateriaalit, spektroskopia, nanoteknologia, mekaniikka, uusiutuva energia, optiikka

 

Palvelut

#Uutuustutkimus  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #BERGGREN PATENTS 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä