Skip to main content

Kaisa Fahllund

VP of Berggren Legal & Brands & Designs, Lakimies

Osakas

OTK, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Helsinki, Lahti, Tampere, Turku

+358 10 227 2276

+358 40 731 1313

kaisa.fahllund@berggren.fi


Avustavat spesialistit:
Sirpa Tengström

Kaisa Fahllund

Kaisa johtaa Berggrenin Laki, tavaramerkit ja mallit liiketoimintaa. Hän on IPR:n, sopimusjuridiikan ja riitojen ratkaisun kokenut ammattilainen.

Kaisalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kaupallisten sopimusten laatimisesta ja neuvottelusta sekä niihin liittyvien riitojen hoitamisesta. Erityisesti Kaisa on keskittynyt ICT-projekti- ja palvelusopimuksiin, IPR:n ja teknologian lisensointiin, erilaisiin tutkimus- ja kehityshankkeisiin sekä tietosuojaan. Kaisalla on vankka kokemus myös julkisista hankintamenettelyistä ja hankintasopimuksista.

Ennen Berggrenille tuloaan Kaisa toimi puolitoista vuotta johtavana lakimiehenä valtionyhtiössä keskittyen erityisesti ICT-hankintoihin ja ennen sitä n. 20 vuotta asianajajana keskittyen IPR ja ICT -liitännäisiin toimeksiantoihin.


KIELITAITO: 
suomi, ruotsi, englanti, (saksa)


ALALLA VUODESTA:

1991

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

ICT-sopimukset ja riidat, IPR-sopimukset ja riidat, mainonta ja markkinointi, liikesalaisuudet, tietosuoja ja sähköinen kaupankäynti, julkiset hankinnat

Palvelut

#Teollis-ja tekijänoikeudet  #Liikesalaisuudet  #IPR myyminen  #IPR ostaminen  #IPR lisensointi  #Teknologian myynti- ja lisensointi  #IPR-strategia  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa  #Tuoteväärennökset  #Mainonta- ja markkinointioikeus  #Julkiset Hankinnat  #Sopimukset  #BERGGREN BRANDS & DESIGNS  #BERGGREN LEGAL 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä