Hannu Halmetoja

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Osakas

Varatuomari, OTK, KTM, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Helsinki

+358 10 227 2223

+358 40 849 2307

hannu.halmetoja@berggren.fi

Hannu Halmetoja

Hannu on kokenut IPR-lakimies, joka on perehtynyt tavaramerkki- ja mallioikeusjuridiikkaan sekä tekijänoikeuskysymyksiin. Hannun asiantuntemuksen avulla asiakkaamme saa edellytykset vahvaan brändinrakentamiseen. Hannu auttaa suojaamaan asiakkaidemme uutta muotoilua ja designia mallioikeuksilla, hoitaa brändinrakentamisen edellytyksenä tavaramerkkien suojaamisen sekä konsultoi mm. tavaramerkkien valintaan ja oikeaan käyttöön liittyvissä asioissa.

IPR-oikeuksien suojaamisen ja niiden valvonnan ohella Hannun vahvaa asiantuntemusta on erilaisten IPR-loukkaustapauksien hoitaminen. Hän puolustaa asiakastaan vaativissa IPR-riidoissa ja -oikeudenkäynneissä ja hallitsee myös IPR-sopimusten laadinnan. Hannu vaikuttaa aktiivisesti IPR-alan kansainvälisissä asiantuntijaelimissä.

Erityisosaaminen

Tavaramerkki- ja mallioikeus, IPR-strategia, loukkausasiat, tekijänoikeus, tuoteväärennökset, markkinointijuridiikka

Palvelut

#Brändit  #Muotoilu ja tuotteet  #Verkkotunnukset  #Tekijänoikeudet  #Liiikesalaisuudet  #IPR-tarvekartoitus ja suunnitelma  #IPR-strategia  #Riskiselvitykset  #Valvontaratkaisut  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa  #Tuoteväärennökset  #Sopimusriidat  #Mainonta ja markkinointi  #Sopimukset 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing