Suvi Julin

Lakimies

Patenttiasiamies

EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Osakas

OTM, FM (tietojenkäsittely), luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Helsinki, Kuopio, Oulu, Seinäjoki

+358 10 227 2115

+358 43 824 8789

suvi.julin@berggren.fi


Avustavat spesialistit:
Eija Karhunen
Riikka Soininen

Suvi Julin

Suvilla on laaja-alainen kokemus immateriaali- ja teknologiaoikeudesta. Hän neuvoo asiakkaitamme erityisesti IPR-riita- ja hakemusasioissa niin tavaramerkkien, mallien kuin patenttien osalta, tekijänoikeudellisissa kysymyksissä sekä sopimus-, työsuhdekeksintö- ja tietosuoja-asioissa.

Suvi on erikoistunut erilaisiin kaupallisiin sopimuksiin, kuten ICT- ja lisenssisopimuksiin, hallinnollisiin menettelyihin ja riita-asioihin sekä tuotteiden ja palveluiden kaupallistamiseen ja kansainvälistymiseen liittyviin strategisiin kysymyksiin. Patenttiasiamiehenä hänellä on teknologista asiantuntemusta erityisesti ohjelmistojen ja mobiiliteknologioiden ja –standardien alalla. Hän toimii myös vastuuasiantuntijana ELY:n yritysten kehittämispalveluiden innovaatioiden kaupallistamisen konsultoinneissa.

Suvi neuvoo laaja-alaisesti eri toimialojen PK- ja startup-yrityksiä sekä suuryrityksiä. Hänellä on kokemusta mm. telekommunikaatio-, ICT- ja IT-, vaatetus- ja tekstiili-, kosmetiikka- ja elintarvikealan yritysten kysymyksistä sekä prosessiteollisuudesta sekä komponenttien ja laitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Ennen Berggrenille tuloaan Suvi työskenteli mm. kansainvälisen pörssiyhtiön palveluksessa mobiiliteknologioihin liittyvissä asiantuntijatehtävissä.

Erityisosaaminen

Tavaramerkit, mallit, patentit, työsuhdekeksinnöt, sopimukset, riidat ja oikeudenkäynnit, tuoteväärennösasiat, tietosuoja

Palvelut

#Tavaramerkin suojaaminen  #Muotoilun suojaaminen  #Domain-palvelut  #Teollis-ja tekijänoikeudet  #Liikesalaisuudet  #IPR lisensointi  #Loukkausanalyysit  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa  #Tuoteväärennökset  #Sopimukset  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #Tavaramerkin uutuustutkimukset  #BERGGREN BRANDS & DESIGNS  #BERGGREN LEGAL 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.