Atte Karineva

Lakimies

EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

OTM, Tradenomi (Liiketalouden ko.), luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Atte Karineva

Atte avustaa asiakkaitamme erilaisissa IPR-toimeksiannoissa erityisesti tavaramerkkeihin, verkkotunnuksiin sekä mallioikeuksiin liittyen. Hän auttaa asiakkaita läpi immateriaalioikeuksiensa elinkaaren aina rekisteröintiprosessista oikeuksien puolustamiseen ja sopimusten laadintaan. Atte avustaa myös erilaisissa loukkaus- ja täytäntöönpanoasioissa, kuten loukkausarvioinneissa, riita- ja oikeudenkäyntiasioissa sekä erilaisissa sovinnollisiin ratkaisuihin tähtäävissä neuvotteluissa.

Tavaramerkkien lisäksi Atella on erityisosaamista liittyen verkkotunnuksiin, ja hän on viime aikoina osallistunut useisiin verkkotunnuksia koskeviin riitoihin, kuten UDRP (Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy) ja URS (Uniform Rapid Suspension System) -riidanratkaisumenettelyihin sekä kansallisiin menettelyihin Suomessa. Hän on työskennellyt myös yhdessä Berggrenin patenttiasiamiesten ja riidanratkaisutiimin kanssa vaativissa patenttiriidoissa.

 Ennen aloittamistaan juristina 2019, Atte työskenteli Berggrenillä IPR Legal Trainee -tehtävissä.


KIELITAITO: 
suomi, englanti

ALALLA VUODESTA:

2018

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

IPR-lakiasiat, tavaramerkit, sopimukset, domainit

Palvelut

#Tavaramerkin suojaaminen  #Domain-palvelut  #Teollis-ja tekijänoikeudet  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Tuoteväärennökset  #Mainonta- ja markkinointioikeus  #Sopimukset  #Tavaramerkin uutuustutkimukset  #BERGGREN BRANDS & DESIGNS  #BERGGREN LEGAL 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä