Seppo Kilpeläinen

Eurooppapatenttiasiamies

Osakas

FM

Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere

+358 10 227 2648

+358 40 588 9852

seppo.kilpelainen@berggren.fi


Avustavat spesialistit:
Heli Pitkänen

Seppo Kilpeläinen

Sepolla on yli seitsemäntoista vuoden kokemus niin suurten kuin pienempien asiakkaiden liiketoiminnan vahvistamisessa ja sen tuottavuuden turvaamisessa. Sepolla on asiantuntemusta keksintöjen tunnistamisesta ja suojaamisesta, IPR-selvityksistä sekä patenttien hyödyntämisestä, puolustamisesta ja mitätöinnistä.

Sepon erityisalaa ovat kemian ja bioteknologian alan keksintöihin ja teollisiin prosesseihin liittyvät immateriaalioikeudelliset kysymykset. Lisäksi Seppo hoitaa poikkitieteellisiä keksintöjä, esimerkiksi informaatioteknologian sovelluksia. Viime vuosina Seppo on perehtynyt erityisesti patenttilitigaatioon ja tulossa olevaan uuteen eurooppalaiseen patenttijärjestelmään.

Ennen Berggrenille tuloaan Seppo on työskennellyt akateemisena tutkijana. Sepolla on kokemusta myös teollisuuden patentti-insinöörinä toimimisesta.

Erityisosaaminen

Kemia, biotekniikka, biokemia, bioinformatiikka, lääketieteelliset menetelmät ja diagnostiikka, puunjalostusteknologia, materiaalit, vesikemikaalit, elintarvikkeet, urheiluravinteet, litigointi (riidanratkaisu)

Palvelut

#Loukkausanalyysit  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä