Antti Kokko

Eurooppapatenttiasiamies

Osakas

TkT

Jyväskylä, Lahti, Tampere, Seinäjoki

+358 10 227 2644

+358 40 356 6802

antti.kokko@berggren.fi


Avustavat spesialistit:
Tuuli Hartikainen

Antti Kokko

Antti on kokenut asiantuntija sekä pienten että suurten yritysten tuotekehitystyön suojaamisessa ja puolustamisessa. Kemian ja bioteknologian tuntemuksensa lisäksi hänellä on myös kokemusta startup-yrityksissä toimimisesta, joissa hän on ollut sekä kehittämässä liiketoimintaa että kaupallistamassa tuotekehitystä.

Antti on idearikas työmyyrä, pyrkien jalostamaan keksinnöistä asiakkaidensa liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Hän on myös suosittu IPR-kouluttaja ja luennoija uusille yrityksille ja yrittäjille suunnatuissa tilaisuuksissa.

EPI -jäsenyyden lisäksi Antti on jo useamman vuoden ajan ollut mukana teknologian siirtoon, lisensointiin sekä IPR -asioihin paneutuvan Licensing Executives Society (LES) -järjestön toiminnassa.

Erityisosaaminen

Patentointi, IPR-strategia, kemia, polymeerikemia, metsä- ja paperiteollisuus, materiaaliteknologia, komposiittimateriaalit, bioteknologia, lääketieteellinen genetiikka, mikrobiologia, mikrosiruteknologiat

Palvelut

#Liikesalaisuudet  #IPR myyminen  #IPR ostaminen  #IPR lisensointi  #Kaupallistamiskartoitus  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti- ja lisensointi  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #BERGGREN PATENTS 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!