Mika Laajalahti

Eurooppapatenttiasiamies, Liiketoimintajohtaja (Patentit), tiimiesimies (Fysiikka)

Osakas

FL (Soveltava fysiikka)

Helsinki

+358 10 227 2264

+358 40 705 0976

mika.laajalahti@berggren.fi

Mika Laajalahti

Mikalla on laaja-alainen tekninen osaaminen fysiikan useisiin eri osa-alueisiin erikoistuneena asiamiehenä. Mika laatii liiketoimintalähtöisen patenttihakemuksen ja vastaa patentointiprosessin eri vaiheista, tekee patentoitavuusselvityksiä ja toimintavapauskartoituksia (FTO) sekä laatii asiakkaansa toimintaan soveltuvia IPR-strategioita ja kilpailijaselvityksiä. Lisäksi Mika avustaa patentointiin liittyvissä riita-asioissa ja edustaa asiakkaitaan Euroopan patenttiviraston suullisissa käsittelyissä.

Mika on myös teollisuudessa asiakasyrityksissä ulkoistettuna patentti-insinöörinä ja yhteistyössä tiiviisti niin start uppien kuin kansainvälisten suuryritystenkin keksijöiden ja IPR-asioista vastaavien kanssa.

Erityisosaaminen

Fysiikka, soveltava fysiikka, mittaus- ja anturitekniikka, virtausmekaniikka, lääketieteellinen fysiikka (kuvantaminen, mittaussovellukset, sydänkirurgiset laitteet), älyvaatteet, patentti- ja loukkausanalyysit, toiminnanvapauskartoitukset, litigointi (riitojenratkaisu)

Palvelut

#Teknologia ja keksinnöt  #IPR-myyminen  #IPR-lisensointi  #Arvonmääritys  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti ja lisensointi  #IPR-auditointi  #IPR-tarvekartoitus ja suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-portfolion analysointi ja hallinta  #Uutuusselvitykset  #Riskiselvitykset  #Valvontaratkaisut  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing