Mika Lehtinen

Liiketoimintajohtaja IPR Business, Patenttiasiamies

Osakas

DI

Helsinki, Tampere

+358 10 227 2333

+358 50 518 1816

mika.lehtinen@berggren.fi

Mika Lehtinen

Mikalla on yli 20 vuoden kattava kokemus immateriaalioikeuksista (IPR) ja erityisesti hän on keskittynyt immateriaalioikeuksien kaupallistamiseen. Hän on osallistunut useisiin merkittäviin patenttisalkkujen lisensointi- tai myyntihankkeisiin, jotka ovat tuottaneet merkittäviä tuottoja IPR-omistajille. Työssään Mika pystyy hyödyntämään laajaa globaalien yritysten ja patenttijärjestöjen (esimerkiksi patenttirahastojen) yhteysverkostoaan.

Mika aloitti IPR-uransa vuonna 1996. Yli 15-vuotisen Nokia-taipaleensa aikana hän toimi useissa vaativissa IPR-tehtävissä: hän on tehnyt loukkausanalyyseja lisensointiprojekteja ja oikeudenkäyntejä varten, ollut vastuussa merkittävistä patenttisalkkuista ja kaupallistanut patentteja.

Vuonna 2011 Mika tuli Berggrenille, jossa hän on kaupallistanut useiden eri alojen – esimerkiksi IT-alan sekä kemian ja koneteollisuuden – patentteja. Hän auttaa asiakkaitamme myös IPR-riskienhallinnan ja strategioiden kanssa.

Erityisosaaminen

Palveluihin, ohjelmistoihin ja tietoliikenteeseen liittyvät teknologiat, patenttien lisensointi, patenttien myynti, IPR-riskien hallinta, IPR-strategiat, loukkausanalyysit, IPR-portfolion johtaminen

Palvelut

#IPR-myyminen  #IPR-ostaminen  #IPR-lisensointi  #Arvonmääritys  #Kaupallistamiskartoitus  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti ja lisensointi  #IPR-auditointi  #IPR-tarvekartoitus ja suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-johtamisen työkalut  #IPR-portfolion analysointi ja hallinta  #IPR-johtamisen resurssointi  #Riskiselvitykset  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing