Iiro Nurminen

Lakimies, EU- tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Helsinki, Tampere, Seinäjoki

+358 10 227 2357

+358 50 568 5940

iiro.nurminen@berggren.fi

Iiro Nurminen

Berggrenillä Iiro avustaa asiakkaita pääasiassa erilaisissa IPR- ja sopimusasioissa. Vuodesta 2012 IPR-alalla työskennelleellä Iirolla on erityisosaamista erityisesti ICT- ja lisenssisopimusten laatimisessa ja neuvottelemisessa, sekä globaalien tavaramerkkisalkkujen hallinnoinnissa ja brändinsuojauksessa.

Ennen aloittamistaan Berggrenillä IPR-lakimiehenä, Iiro hankki arvokasta kokemusta kahden suuren suomalaisen asianajotoimiston IPR- ja teknologiatiimissä, pörssilistatun ohjelmistotoimittajan palveluksessa, sekä traineena Berggrenillä.

Erityisosaaminen

ICT-sopimukset, IPR-sopimukset, tavaramerkit, tekijänoikeudet, IPR-strategia

Palvelut

#Tavaramerkin suojaaminen  #Muotoilun suojaaminen  #Domain-palvelut  #Teollis-ja tekijänoikeudet  #Liiikesalaisuudet  #IPR myyminen  #IPR lisensointi  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti- ja lisensointi  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa  #Tuoteväärennökset  #Mainonta- ja markkinointioikeus  #Sopimukset 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing