Skip to main content

Iiro Nurminen

Lakimies
EU-tavaramerkki ja -mallioikeusasiamies

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Iiro Nurminen

Iiro avustaa asiakkaitamme erityisesti kaupallisiin sopimuksiin, immateriaalioikeuksiin ja datan käyttöön liittyvissä asioissa. Iiro on erikoistunut IT-oikeuteen ja hänellä on vankka kokemus muun muassa teknologian lisensoinnista, IT-hankinnoista ja -ulkoistuksista, sekä tutkimus- ja tuotekehitysprojekteista. Iiro edustaa asiakkaita myös immateriaalioikeudellisissa riita- ja valitusasioissa.

Ennen Berggrenille tuloaan Iiro työskenteli asianajajana ja immateriaalioikeuspraktiikan vetäjänä teknologiaoikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa, sekä konsernilakimiehenä kahdessa pörssiyhtiössä. Lisäksi hän työskenteli Berggrenillä vuosina 2016-2019.


KIELITAITO:
suomi, englanti


ALALLA VUODESTA:
2016

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

Kaupalliset sopimukset, Teknologiaoikeus, Tavaramerkit, IP strategia, Kuluttajaoikeus, Liikesalaisuudet

Palvelut

#Tavaramerkin suojaaminen  #Muotoilun suojaaminen  #Domain-palvelut  #Teollis-ja tekijänoikeudet  #Liikesalaisuudet  #IPR lisensointi  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti- ja lisensointi  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-johtamisen työkalut  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Oma IPR-ammattilainen palveluna  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa  #Tuoteväärennökset  #Mainonta- ja markkinointioikeus  #Julkiset Hankinnat  #Sopimukset  #Tavaramerkin uutuustutkimukset  #BERGGREN BRANDS & DESIGNS  #BERGGREN LEGAL 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä