Skip to main content

Timo Pitkänen

Eurooppapatenttiasiamies, European Patent Litigator, EU-mallioikeusasiamies

 

Osakas

DI

Timo Pitkänen

Timon monipuolinen ja pitkä asiamieskokemus rakentuu useista eri tekniikan aloista. Hän hallitsee muun muassa sähkö-, mekaniikka-, elektroniikka-, tietoliikennetekniikka-, säätö-, automaatio- ja ohjelmistoalan keksintöjen patentoinnin sekä hyödyllisyysmalleihin liittyvät prosessit. Timo on myös mallioikeuksien asiantuntija ja kertookin havainnollisesti asiakkaalle, miten mallioikeuksilla voidaan tarvittaessa täydentää keksinnön IPR-suojaa.

Aiemmin Timo on toiminut teollisuuden palveluksessa patentti-insinöörinä. Timon osaamista ovat patentti- ja hyödyllisyysmallihakemusten laatimisen sekä mallioikeuksien lisäksi esimerkiksi IPR-strategioiden laadinta. Hän avustaa asiakkaitaan myös patenttiriidoissa ja -loukkauksissa sekä kouluttaa IPR-asioista. Timo ehtinyt suojata yli kahdenkymmenen vuoden työuransa aikana tuotteita patenteilla ympäri maapalloa - myös sellaisissa maissa, joissa suomalaiset yhtiöt harvemmin hakevat suojaa.


KIELITAITO: 
suomi, englanti, ruotsi, saksa

ALALLA VUODESTA:

1997

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

Sähkö, mekaniikka, elektroniikka, tietoliikennetekniikka, ohjelmistot

Palvelut

#Muotoilun suojaaminen  #Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti- ja lisensointi  # IPR-suunnitelma  #IPR-strategia  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Oma IPR-ammattilainen palveluna  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #BERGGREN PATENTS 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä