Paula Sailas

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Osakas

Varatuomari, BBA, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Paula Sailas

Paulalla on lähes 20 vuoden kokemus monipuolisista IPR-lakimiehen tehtävistä, erityisesti tavaramerkki- ja verkkotunnusasioiden hoitamisesta. Hän avustaa asiakkaitamme kaikissa tavaramerkin elinkaaren vaiheissa aina merkin valintaprosessista oikeuksien puolustamiseen saakka.
Paulalla on kokemusta tavaramerkkiriitojen ratkaisemisesta sekä sovinnollisesti että oikeudenkäynnein eri tuomioistuimissa Suomessa ja muualla Euroopassa. Paulan työhön kuuluvat myös vaativa IPR-sopimuksiin liittyvä konsultointi ja tekijänoikeudelliset kysymykset.

Paula on aktiivinen vaikuttaja IPR-alan järjestöissä ja hän esiintyy säännöllisesti asiantuntijana alan medioissa ja tapahtumissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Paula on ollut jo vuosia mukana sekä INTA:n että FICPI:n järjestöjen ja komiteoiden toiminnassa.

Erityisosaaminen

Lakiasiat, tavaramerkit, tekijänoikeudet, verkkotunnukset, sopimukset, riidat ja oikeudenkäynnit

Palvelut

#Tavaramerkin suojaaminen  #Domain-palvelut  #Teollis-ja tekijänoikeudet  #IPR lisensointi  #Loukkausanalyysit  #IPR-strategia  #IPR-portfolion johtaminen ja analysointi  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Riita-asiat  #Sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa  #Tuoteväärennökset  #Mainonta- ja markkinointioikeus  #Sopimukset  #Tavaramerkin uutuustutkimukset  #BERGGREN BRANDS & DESIGNS  #BERGGREN LEGAL 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!