Skip to main content

Sakari Värilä

Väliaikainen toimitusjohtaja, VP of Customer Success, Eurooppapatenttiasiamies

Osakas

DI

Sakari Värilä

Sakari on kokenut ja laajalti tunnustettu IPR-asiantuntija. Hänellä on takanaan pitkä asiamiesura ja työkokemusta myös teollisuuden tutkimus- ja tuotekehitysprosesseista. Sakari ymmärtää alkuvaiheen yritysten ja toisaalta globaalien suuryritysten liiketoiminnalliset tavoitteet sekä IPR:ien merkityksen niille. Hän auttaa löytämään innovaatiot, osaa suhteuttaa IPR-prosessit organisaatioiden erilaisiin liiketoimintamalleihin ja hallitsee myös ulkoistetun patentti-insinöörin tai ulkoisen patenttiraatilaisen tehtävät.

Sakarista osapuolet saavat ammattitaitoisen patenttiteknisen asiantuntijatodistajan ja lausunnonantajan oikeudenkäynteihin. Sakari löytää jokaisesta casesta olennaisimman ja tarjoaa joustavaa ja räätälöityä asiantuntemusta tavoitteissa onnistumisen tueksi.

Hän on jäsenenä alan kotimaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa ja toimi aiemmin vuosia mm. Suomen patenttiasiamiesyhdistys ry:n hallituksessa.


KIELITAITO: 
suomi, englanti, saksa, ranska

ALALLA VUODESTA:

2002

LUE LISÄÄ

Erityisosaaminen

Tietoliikennetekniikka, ohjelmistotekniikka, signaalinkäsittely, fysiikka, mekaniikka, riita-asiat, litigointi, IPR-selvitykset ja -strategiat, litigointi (riitojenratkaisu)

Palvelut

#Loukkausanalyysit  #Teknologian myynti- ja lisensointi  #IPR-strategia  #Uutuustutkimus  #Toiminnanvapausselvitys (FTO)  #IP Due Diligence  #IPR-loukkaukset  #Keksinnön patentointi  #Keksintömetsästys  #Patenttivalvonta  #BERGGREN PATENTS 

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

Ota yhteyttä