Skip to main content
Berggren | Sakari Värilä

Helsinki

+358 10 227 2381

+358 40 838 5447

Sakari Värilä

Ota yhteyttä

Sakari Värilä

Osakas Alalla vuodesta 2002

VP of Customer Success, Eurooppapatenttiasiamies, European Patent Litigator

Sakari on kokenut ja laajalti tunnustettu IPR-asiantuntija. Hänellä on takanaan pitkä asiamiesura ja työkokemusta myös teollisuuden tutkimus- ja tuotekehitysprosesseista. Sakari ymmärtää alkuvaiheen yritysten ja toisaalta globaalien suuryritysten liiketoiminnalliset tavoitteet sekä IPR:ien merkityksen niille. Hän auttaa löytämään innovaatiot, osaa suhteuttaa IPR-prosessit organisaatioiden erilaisiin liiketoimintamalleihin ja hallitsee myös ulkoistetun patentti-insinöörin tai ulkoisen patenttiraatilaisen tehtävät.

Sakarista osapuolet saavat ammattitaitoisen patenttiteknisen asiantuntijatodistajan ja lausunnonantajan oikeudenkäynteihin. Sakari löytää jokaisesta casesta olennaisimman ja tarjoaa joustavaa ja räätälöityä asiantuntemusta tavoitteissa onnistumisen tueksi. Hän on jäsenenä alan kotimaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa ja toimi aiemmin vuosia mm. Suomen patenttiasiamiesyhdistys ry:n hallituksessa.

Palvelut

Loukkausanalyysit, Teknologian myynti- ja lisensointi, IPR-strategia, Uutuustutkimus, Toiminnanvapausselvitys (FTO), IP Due Diligence, IPR-loukkaukset, Keksinnön patentointi, Keksintömetsästys, Patenttivalvonta, BERGGREN PATENTS

Koulutus

DI

Erikoisala

Tietoliikennetekniikka, ohjelmistotekniikka, signaalinkäsittely, fysiikka, mekaniikka, riita-asiat, litigointi, IPR-selvitykset ja -strategiat, litigointi (riitojenratkaisu)

Kielet

Englanti, Suomi, Ranska, Saksa

Tekniikanalat

Tieto- ja viestintätekniikka (ICT), tekoäly (AI), kvanttiteknologia

Avustavat spesialistit