Skip to main content
Blogi

Trademark Meets Brand –koulutusohjelma, Tunnettuus, menestys, bisnes - osa 5

12.3.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  IPR University Centerin järjestämä Trademark Meets Brand -koulutus jatkuu keväällä 9.4.2019 aiheena "Tavaramerkkien ja brändien arvon määritys ja kaupallistaminen". Tässä koulutuksessa yhtenä luennoitsijana Berggreniltä on Tarja Tchernych, VP of Berggren Brands & Designs, Berggren Legal, Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies.

  Miksi tämä koulutus?

  Brändäyksen merkitys yritysten välisessä kilpailussa kasvaa koko ajan. Yritykset, jotka eivät panosta brändäykseen, eivät pärjää samalla lailla kuin ne, joille brändi on olennainen kilpailutekijä. 

  Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat osaamista tavaramerkkien suojaukseen, brändityön kehittämiseen ja IPR strategian luomiseen. Koulutus sopii myös tavaramerkkien ja brändien kanssa jo työskenteleville, markkinoinnin ammattilaisille, IPR-alan asiantuntijoille sekä teollisoikeusasiamiehen tutkinnon tavaramerkkiosion suorittajille.

  Trademark meets Brand - Tunnettuus, menestys, bisnes - osa 5

  Koulutusohjelma koostuu viidestä koulutuspäivästä. Koulutusohjelmaan voi osallistua joko kokonaan tai yksittäisiin päiviin.

  9.4. järjestetään koulutusohjelman viides osa "Tavaramerkkien ja brändien arvon määritys ja kaupallistaminen". Tässä koulutuksessa luennoitsijoina Berggreniltä on Tarja Tchernych.

  Brändin ja tavaramerkkien rahallista arvoa voidaan määrittää erilaisilla mittareilla. Näin toimitaan muun muassa yrityskauppojen yhteydessä sekä lisensoitaessa tavaramerkkejä ja brändejä. Lisäksi tavaramerkkeihin ja brändeihin liittyvien riskien ja vastuiden osuutta pyritään määrittämään mahdollisimman tarkasti käyttämällä Due Diligence-analyysiä.

  Koulutuksessa kuullaan case-esimerkki Tove Jansonin rakastettujen Muumi-hahmojen lisensoinnista kansainvälisesti. Muumien lisensoinnista vastaa ruotsalainen Bulls Licensing.

  Tarja Tchernych luennoi aiheesta Due Diligence -prosessi.

  Koulutus järjestetään Helsingissä. Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan IPR University Centerin omilla sivuilla

   

   

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.