Skip to main content
Blogi

Uuden vuoden tuuliin markkinaoikeuskokemusta siipien alla!

16.1.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Lähes puolitoista vuotta on ehtinyt vierähtää siitä, kun lähdin Berggreniltä markkinaoikeuteen markkinaoikeustuomariksi. Aika on mennyt valtavan nopeasti ja arvokkaita sekä antoisia kokemuksia saaden, mistä kiitos kuuluu ennen kaikkea sille työlle ja työyhteisölle, jonka parissa sain tämän ajan toimia. Markkinaoikeudessa työskentelin niin julkisiin hankintoihin kuin tavaramerkki- ja toiminimioikeuteen sekä kuluttajansuojaan liittyvissä jutuissa. Julkisten hankintojen maailma oli minulle täysin uusi markkinaoikeuteen mennessäni, joten niiden osalta osaamiseni nousu on ollut valtava. Hankinnat ovat markkinaoikeuden suurin asiaryhmä, ja niiden parissa työskentelin lähes päivittäin.

  Intohimoni auttaa yrityksiä IPR:ien suojaamisessa ja puolustamisessa sekä työ mitä erilaisimpien uusien ideoiden parissa houkuttivat minut markkinaoikeudesta takaisin Berggrenille. Toisaalta kuviot tuntuvat tutuilta, mutta toki tässä ajassa on ehtinyt tapahtuakin huimasti. On ollut mukava tavata taas kivoja ennestään tuttuja kollegoita sekä tutustua uusiin kollegoihin. Erittäin hienoa on päästä tekemään sitä asiakastyötä, jossa kaikkien berggreniläisten voimin tähtäämme niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin asiakkaittemme menestykseen, ja missä IPR on yhä tärkeämmässä roolissa. Kokemuksestani markkinaoikeudessa on varmasti hyötyä niin IPR-suojauskysymyksissä kuin ennen kaikkea mahdollisten loukkaustilanteiden arvioinnissa ja hoitamisessa niin sovinnollisesti kuin tarvittaessa oikeudenkäynnein. Ilokseni voin hyödyntää myös julkisten hankintojen kokemusta liittyessäni Berggrenin julkisia hankintoja hoitavaan juristitiimiin, jonka laaja-alaista osaamista voin entisestään vahvistaa. 

  Odotan innolla tuttujen ja uusien asiakkaiden tapaamista. Mikä onkaan sen hienompaa kuin olla apuna viitoittamassa tietä ja ratkoa pulmallisiakin tilanteita liiketoiminnan kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen löytämiseksi! Tehdään yhdessä upea vuosi 2019!

  -Jenni Ihalainen

   Me Berggrenillä olemme erittäin iloisia saadessamme Jennin jälleen meille. Täältä löydät Jenni Ihalaisen yhteystiedot ja asiantuntijasivun.

  Varaa aika kalenteristani

   

   

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.