Skip to main content
Blogi

Uudista tavaramerkkisi helposti verkossa

22.11.2022

Sisällysluettelo
  Sirpa Tengström

  Neuvon brändien suojaamisessa maailmanlaajuisesti. Autan löytämään liiketoiminnan kannalta hyödyllisimmät IPR-suojaukset ja myös koulutan tavaramerkkien hyödyistä ja niiden oikeanlaisesta käytöstä. Minulle on sydämen asia hoitaa tavaramerkkiasiat parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaasi tukien jotta voit itse keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintasi kehittämiseen.

  Kehittämämme tietoturvallinen ja helppokäyttöinen tavaramerkkiuudistustyökalu on saavuttanut suuren suosion brändinhaltijoiden keskuudessa. Kaksi vuotta käytössä ollut digitaalinen Berggren Renewals Tool -palvelu toimii saumattomasti kaikilla älylaitteilla.

  Berggren Renewals Tool -palvelussa asiakas voi helposti tarkastella uudistettavaksi erääntyviä tavaramerkkejä kustannustehokkaasti kokonaisuutena ja ilmoittaa, mitkä brändisalkkuun liittyvät tavaramerkkirekisteröinnit uudistetaan ja mihin merkkeihin on mahdollisesti tulossa muita samanaikaisesti tehtäviä toimenpiteitä kuten haltijanmuutoksia. Palvelu myös kertoo asiakkaalle, jos uudistuksen yhteydessä pitää esittää tietyissä maissa käyttönäyttöä.

  Asiakkaamme voivat nyt hoitaa uudistukset ajasta ja paikasta riippumatta ja pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä tavaramerkkien uudistushintoja laadusta tinkimättä.

  Palvelussamme on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen palveluun, jossa strategista päätöksentekoa tukemassa ovat asiantuntijamme. Berggren Renewals Tool -palveluun on mahdollista liittää lisäpalveluna asiantuntijamme ennakkoarvio ja suositus tuleville uudistuksille.

  Kehitämme digitaalisia palveluitamme jatkuvasti, ja olemmekin tuomassa Berggren Renewals Tool -palvelun myös mallioikeuksille lähiaikana.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Sirpa Tengström
  EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies, Spesialistitiiminvetäjä
  +358 40 542 2930
  sirpa.tengstrom@berggren.fi

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.