Skip to main content
Blogi

Uusi brändisi on rahanarvoinen – myös kalastelijoille

11.6.2019

Sisällysluettelo
  Paula Hänninen

  Toimin Berggrenin domain-tiimissä yhdessä IPR-asiantuntijoittemme kanssa. Erityisosaamistani on verkkotunnusten hallintaan liittyvät toimenpiteet.

  Markkinointi, myynti sekä kaikenlainen brändinäkyvyys siirtyvät yhä enemmän digitaaliseen muotoon, joten verkkotunnuksesta on tullut merkittävä osa brändiä. Verkkotunnusten merkityksen kasvaessa myös niiden arvo on kasvanut huomattavasti. Tiedostavan brändinrakentajan lisäksi verkkotunnuksesta voi olla kiinnostunut myös pikaisen tienestin tavoittelija.

  Muutaman kymmenen euron rekisteröinnistä voidaan jälkimarkkinoilla pyytää useita tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia euroja. Tieto uudesta markkinoille saapuvasta brändistä on siis rahanarvoinen. Kysymys kuuluukin: mistä tieto uudesta brändistäsi voi kulkea verkkotunnuksia pikavoittojen toivossa rekisteröivien korviin? Vastaus voi olla jopa hieman yllättävä: tavaramerkkihakemusten julkisista kuulutuksista.

  Euroopan tavaramerkkivirasto EUIPO on yhdessä .eu-verkkotunnusrekisteri EURid:in kanssa  havahtunut ongelmaan ja haluavat kiinnittää tavaramerkkien hakijoiden erityisen huomion verkkotunnuksiin. EUIPO:n julkaiseman artikkelin voit lukea tästä

  Oletko hakemassa EU-tavaramerkkiä? Tarjoamme .eu-verkkotunnuksen veloituksetta vuodeksi

  Me Berggrenillä haluamme osaltamme varmistaa, ettei asiakkaidemme merkkejä vastaavia verkkotunnuksia päädy vääriin käsiin. Tarjoamme kaikille Berggrenin asiakkaille EU-tavaramerkkihakemuksen yhteydessä tavaramerkin kanssa identtisen .eu-verkkotunnusrekisteröinnin vuodeksi veloituksetta. IPR-asiantuntijasi Berggrenillä huolehtii verkkotunnuksen rekisteröinnistä puolestasi ennen EU-tavaramerkkihakemuksen julkaisua.

  Ethän anna muidenkaan tärkeiden verkkotunnuksien mennä sivu suun, vaan varaa ne samalla kun haet suojaa brändillesi. Kauttamme onnistuu kaikkien verkkotunnuspäätteiden rekisteröinti. Näistä yleisimpinä esimerkiksi .fi ja .com. Berggrenin IPR-asiantuntijat ja lakimiehet neuvovat mielellään myös muissa verkkotunnuksiin liittyvissä kysymyksissä, kuten sopimusasioissa ja riidanratkaisussa.

  Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

  Sarina Lehto, sarina.lehto@berggren.fi, puh. +358 40 715 6037

  Paula Hänninen, paula.hanninen@berggren.fi, puh.  +358 40 922 3454

  Paula Sailas, paula.sailas@berggren.fi, +358 40 521 1767

  Kampanjan ehdot:
  Kampanja on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka. Veloituksettoman rekisteröinnin pituus on yksi vuosi rekisteröinnistä, seuraavat uudistukset kulloinkin voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tarjous koskee sanamerkkejä tai kuviomerkkejä, joihin sisältyy sanallinen elementti. Veloitukseton rekisteröinti suoritetaan ennen tavaramerkkihakemuksen julkaisua ja tarjous on voimassa, mikäli haettavaa merkkiä vastaava verkkotunnus on vapaa.

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.