Skip to main content
Uutiset

BERGGREN JÄLLEEN HUIPPUSIJOILLA WTR1000-TUTKIMUKSESSA

5.2.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Berggren on saanut tunnustusta World Trademark Review 1000 -tutkimuksessa, jossa vuosittain käydään läpi tavaramerkkialan parhaat toimijat.

  Berggren on nostettu esille yhtenä vahvimpana yhtiönä markkinoilla ja  arvioitu korkeimmalle tasolle prosekuutioon ja strategisten palveluiden osalta. Tunnustusta yhtiömme saa myös siitä, että on ollut hakemuskäsittelyjen kärjessä yli 80 vuoden ajan. Berggren ei tutkimuksen mukaan pelkästään erottaudu muista hakemuksien teossa, vaan sillä on myös avaimet tuotemerkkien arvon vahvistamiseen asiakkailleen.

  Kuten viime vuonna myös tänä vuonna huippuasiantuntijoistamme on nostettu esiin IPR-lakimiehemme Paula Sailas ja Hannu Halmetoja. Paula saa kiitosta mm. monikansallisten asiakkaiden brändiportfolioiden huolellisesta hoitamisesta sekä riidanratkaisutaidoista, ja Hannu mallisuojiin liittyvien pulmien nerokkaasta ratkaisemisesta asiakkaidemme hyödyksi.

  "Hienoa, että erityisesti strategiset palvelumme on noteerattu, sillä se on ollut viime vuosina yksi merkittävimmistä ja eniten kasvaneista palvelualueistamme", lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies, Paula Sailas kommentoi. 

  WTR1000 on arvostettu online-julkaisutietokanta, johon liittyvistä tutkimuksista vastaa World Trademark Review™ -julkaisun kustantaja.  Tietokanta perustuu haastattelututkimuksiin, joissa mitataan tavaramerkkirekisteröintien ja strategisen palvelun laatua.

  Lue koko tutkimus täältä.

   

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.