Skip to main content
Blogi

Kiitos - asiakastyytyväisyytemme kasvoi ja palvelualueemme uudistuivat

29.1.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Lämmin kiitos kaikille teille, jotka vastasitte asiakastutkimukseemme. Tulokset vahvistavat, että asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Otamme tulokset nöyrin mielin vastaan, ja kiitämme saamastamme palautteesta. Asiakaslähtöisyys on ollut ohjenuoramme uudistaessamme palvelualueemme. Alkanut vuosi on Berggrenillä myös kiinnostavien, toimintaamme tehostavien tekoälyprojektien vuosi.

  Saimme asiakastyytyväisyystutkimuksessa erittäin positiivista palautetta asiantuntemuksemme ja osaamisemme osalta. Kehityskohteiksi tunnistimme päivittäisen yhteistyön helppouteen liittyvät asiat. IPR-alan kansainvälisenä edelläkävijänä asiantuntijoidemme tavoitettavuus ja yhteistyön mutkattomuus sekä tarjoomamme selkeys ovat meille tärkeitä asiakastyytyväisyyden osa-alueita. Kaikessa tekemisessämme katseemme on aina asiakkaissa, joten olemme uudistaneet toimintamalliamme palvelualueiden osalta. Täyden palvelun IPR-talona tarjoamme osaamistamme jatkossa seuraavilta viideltä palvelualueeltamme:

  Berggren IP Consulting
  Berggren Patents
  Berggren Brands & Designs
  Berggren Legal
  Berggren Brokerage

  Olemme uudistaneet myös verkkosivustomme asiakasnäkökulmaa voimakkaasti painottaen. Kuulemme mielellämme palautettanne siitä, miten olemme näissä kehitystoimenpiteissä onnistuneet.

  Johtoryhmään asiakkuusjohtajaksi Sakari Värilä

  Johtoryhmämme nimitettiin asiakkuusjohtajaksi Sakari Värilä
  Positiivisen asiakaskokemuksen ja sen merkityksen painottamiseksi olemme nimittäneet johtoryhmäämme asiakkuusjohtajaksi eurooppapatenttiasiamies, DI Sakari Värilän. Sakarilla on takanaan pitkä asiamiesura ja vahvaa liiketoimintaosaamista. Toimintamallimme uudistuksella pyrimme vahvistamaan asiakkuuksiamme entisestään ja olemaan jatkossakin ensisijainen lisäarvoa ja kilpailuetua luova IPR-kumppani.

  Digitalisaation hyödyntäminen on yksi keskeisiä strategisia painopistealueitamme

  Digitalisaatiota hyödyntäessämme olemme panostaneet voimakkaasti kokeilukulttuuriin. Viime vuonna rakensimme yhdessä tekoälykehittäjä Curious AI:n kanssa laskujen tiliöinnin tekoälyjärjestelmän. Saamme vuodessa noin 25.000 laskua eri puolilta maailmaa, ja uusi järjestelmä lukee ja tiliöi saapuvat laskut. Pilottiprojektimme innostamina tutkimme parhaillaan tekoälyn hyödyntämistä meille tulevien viranomaisraporttien käsittelyssä. Samalla opimme ymmärtämään tekoälyn laajempia mahdollisuuksia liiketoimintamme kehittämisessä.

  Kohdataan kasvokkain asiakastilaisuuksissamme

  Berggren aamiaisseminaarit ja webinaarit sekä joka toinen vuosi järjestettävä kutsuvierastilaisuus Berggren Future Forum ovat räätälöity asiakkaidemme toiveiden perusteella vastaamaan IPR-alan ajankohtaisiin kysymyksiin, sekä syventämään ja luomaan uusia asiakassuhteita. Verkkosivujemme tapahtumakalenterista ja somekanavistamme löydät tiedon tapahtumistamme.

  Vielä kerran lämmin kiitos kaikille asiakastutkimuksessa palautetta antaneille ja eri tapahtumiimme osallistujille. Arvojemme mukaisesti meillä Berggrenillä tekemisessä on innostusta ja energiaa ja tänäkin vuonna teemme oman panoksemme ollaksemme innovaatioidenne arvoisia.

  Hannu Syrjälä
  Berggrenin toimitusjohtaja

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.