Skip to main content
Blogi

Trademark Meets Brand –koulutusohjelma

22.10.2018

Sisällysluettelo
  Taru Kallio-Nyholm

  IPR:t, brändit, design, kasvu, innovaatiot, strategia, myynti ja asiakkaat – tässä asioita, jotka lähellä sydäntä ja osaamista.

  IPR University Center tarjoaa syksyllä 2018 ja keväällä 2019 monipuolisen Trademark Meets Brand –koulutusohjelman, jossa käydään läpi koko yrityksen elinkaari tavaramerkkien ja brändien näkökulmasta. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Berggrenin IPR Business Managerin Taru Kallio-Nyholmin kanssa. 

  Miksi tämä koulutus?

  Brändäyksen merkitys yritysten välisessä kilpailussa kasvaa koko ajan. Yritykset, jotka eivät panosta brändäykseen, eivät pärjää samalla lailla kuin ne, joille brändi on olennainen kilpailutekijä. 

  Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat osaamista tavaramerkkien suojaukseen, brändityön kehittämiseen ja IPR strategian luomiseen. Koulutus sopii myös tavaramerkkien ja brändien kanssa jo työskenteleville, markkinoinnin ammattilaisille, IPR-alan asiantuntijoille sekä teollisoikeusasiamiehen tutkinnon tavaramerkkiosion suorittajille.

  Koulutusohjelma koostuu viidestä koulutuspäivästä. Koulutusohjelmaan voi osallistua joko kokonaan, tai yksittäisiin päiviin. Luennoitsijoina Berggreniltä toimivat huippuasiantuntijamme ja lakimiehemme Irene Hallikainen, Arttu Ahava, Marianne Hollands ja Taru Kallio-Nyholm.

  Koulutuskokonaisuus on suunniteltu yhteistyössä oman IPR Business Managerimme Taru Kallio-Nyholmin kanssa. Taru toimii puheenjohtajana kaikissa koulutuksen tilaisuuksissa. Hänellä on vuosien kokemus yritysmaailmasta ja bisnesstrategioiden luomisesta tavaramerkkejä ja brändejä hyödyntäen.

  Taru Kallio-Nyholm on kirjoittanut aikaisemmin brändien merkityksestä liketoiminnalle mielenkiintoiset blogit "Saanko luvan" - tavaramerkkien ja brändien yhteistanssi ja Hyödynnä ja hallitse tehokkaasti brändiäsi.

  Koulutus järjestetään Helsingissä. Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan IPR University Centerin omilla sivuilla


   

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.