Skip to main content
Uutiset

International Business Development -tiimi vahvistaa Berggrenin kansainvälistä läsnäoloa

16.5.2019

Sisällysluettelo
  Berggren

  Olemme kansainvälinen täyden palvelun IPR- ja lakitoimisto. Suojaamme, kaupallistamme ja puolustamme asiakkaidemme immateriaalioikeuksia, minkä lisäksi tuemme asiakkaitamme kattavasti heidän jokapäiväisissä lakiasioissaan; sopimuksista tietosuojaan, markkinointioikeuteen, julkisiin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin.

  Olemme vahvistaneet kansainvälistä läsnäoloamme perustamalla globaalisti operoivan International Business Development -tiimin. Tiimin ensisijaisena tehtävänä on tarjota Berggrenin IPR-palveluita kasvavilla kansainvälisillä markkinoilla sekä vahvistaa ja kehittää edelleen Berggrenin  globaalia kumppanuusverkostoa.

  Toimintaympäristön kansainvälistyessä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat globaaleja IPR-palveluja laadukkaasti ja helposti sekä kilpailukykyiseen hintaan. Strategisena visionamme on olla vahva kansainvälinen ja moderni täyden palvelun IPR-talo.

  Kansainvälisen tiimin perustaminen on keskeinen kärkihankkeemme tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Hannu Syrjälä, Berggrenin toimitusjohtaja, toteaa: ”Meillä on Suomessa vahvan teknologiataustan myötä maailmanluokan osaamista eurooppalaisten IPR-asioiden hoitamisesta. Ja olemme hyvin tyytyväisiä, että Robert Alderson ja Mariella Massaro ovat liittyneet tiimiimme, sillä he tuovat mukanaan valtavasti kokemusta kansainväliseltä foorumilta.”

  Uutta International Business Development -tiimiä johtaa Berggrenillä Sakari Värilä, VP of Customer Success. Robert Alderson on US-patenttiasiamies ja Eurooppapatenttiasiamies, ja Mariella Massaro on IP-strategi, jolla on yli 15 vuoden kokemus teollisoikeuksista. Heillä kummallakin on pitkä ja monipuolinen kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Lähi-Idässä.

  Robert ja Mariella tulevat tutustumaan asiakkaisiimme ja kontakteihimme tulevassa INTA 2019 -konferenssissa Bostonissa (18.-22.5.). Tilaisuus on IPR-ammattilaisten suurin vuotuinen tapaaminen maailmanlaajuisesti.

  Lisätietoja antaa Sakari Värila, sakari.varila@berggren.fi, puh. +358 40 838 5447mariella_robert

  Pysy ajan tasalla IPR-uutisista

  Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat artikkelit.