Jukka Palm

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

Osakas

OTT, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies

Helsinki

+358 10 227 2231

+358 50 527 6167

jukka.palm@berggren.fi

Jukka Palm

Jukka on kokenut immateriaalioikeuksien suojaamiseen ja riitojen ratkaisuun erikoistunut lakimies. Jukka edustaa asiakkaitamme kaikenlaisissa immateriaalioikeudellisissa asioissa (tavaramerkit, patentit, hyödyllisyysmallit, mallioikeudet ja tekijänoikeudet), mainonta- ja markkinointioikeudellisissa asioissa sekä IPR-oikeudenkäynneissä (mm. EU-tuomioistuimessa), IPR-sopimuksissa sekä erilaisten immateriaalioikeudellisten loukkausten arvioinnissa. Hän hoitaa myös kansallista ja globaalia strategisesta IPR -suunnittelua, vaativien tavaramerkkisalkkujen maailmanlaajuista suojaamista sekä näihin toimeksiantoihin liittyviä ennakkotutkimuksia.

Jukka arvioi yhdessä patenttiasiamiesten kanssa globaalia strategista patentointia ja laatii patenttisalkkujen arvonmäärityksiä.

Ennen Berggrenillä tuloaan Jukka toimi mm. Helsingin yliopistossa väitöskirjatutkijana ja dosenttina.

Erityisosaaminen

Brändien suojaaminen, strateginen IP -suunnittelu, patenttisalkkujen arviointi, kansainväliset riidat, litigointi ja riitojen sovittelu (riitojenratkaisu), valitusasiat tuomioistuimissa ja viranomaisissa, immateriaalioikeusriidat ja väiteasiat, markkinaoikeudelliset riidat, sopimukset

Palvelut

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing

12

Huhti

Test post

Lorem ipsum dolor sit amet adepiscing