Tavaramerkin uudistaminen

Autamme yritystäsi rakentamaan tavaramerkillesi menestystarinan.

Berggren Renewals tool

Voimassa olevat tavaramerkkirekisteröinnit oikeilla tavara- ja palveluluokituksilla ja oikeissa maissa ovat keskeinen osa brändiomaisuuden hallinnointia.

Tarjoamme brändisalkun tavaramerkkirekisteröintien ylläpitämiseen ja uudistamiseen palveluratkaisun, jossa yhdistyvät helppokäyttöinen digitaalinen työkalu ja asiantuntijoidemme konsultointi.

Berggren Renewals Tool -palvelussa asiakas voi helposti tarkastella ja ilmoittaa, mitkä brändisalkkuun liittyvät tavaramerkkirekisteröinnit uudistetaan ja mihin merkkeihin on mahdollisesti tulossa muita samanaikaisesti tehtäviä toimenpiteitä kuten haltijanmuutoksia. Palvelu myös kertoo asiakkaalle, jos uudistuksen yhteydessä pitää esittää tietyissä maissa käyttönäyttöä. Asiakkaamme voivat nyt hoitaa uudistukset ajasta ja paikasta riippumatta ja pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä tavaramerkkien uudistushintoja laadusta tinkimättä. Palvelu on helppokäyttöinen ja toimii kaikilla älylaitteilla.

Berggren Renewals Tool -palveluun on mahdollista liittää lisäpalveluna lakimiehemme ennakkoarvio ja suositus tuleville uudistuksille sekä muu juridinen neuvonta.

Ota yhteyttä

susanna_kronman_neliö

Susanna

Kronman

sirpa_tengström_neliö

Sirpa

Tengström

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

 

Ota meihin yhteyttä!