Tavaramerkin uudistaminen

Autamme yritystäsi rakentamaan tavaramerkillesi menestystarinan.

Berggren Renewals tool

Voimassa olevat tavaramerkkirekisteröinnit oikeilla tavara- ja palveluluokituksilla ja oikeissa maissa ovat keskeinen osa brändiomaisuuden hallinnointia.

Tarjoamme brändisalkun tavaramerkkirekisteröintien ylläpitämiseen ja uudistamiseen palveluratkaisun, jossa yhdistyvät helppokäyttöinen digitaalinen työkalu ja asiantuntijoidemme konsultointi.

Berggren Renewals Tool -palvelussa asiakas voi helposti tarkastella ja ilmoittaa, mitkä brändisalkkuun liittyvät tavaramerkkirekisteröinnit uudistetaan ja mihin merkkeihin on mahdollisesti tulossa muita samanaikaisesti tehtäviä toimenpiteitä kuten haltijanmuutoksia. Palvelu myös kertoo asiakkaalle, jos uudistuksen yhteydessä pitää esittää tietyissä maissa käyttönäyttöä. Asiakkaamme voivat nyt hoitaa uudistukset ajasta ja paikasta riippumatta ja pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä tavaramerkkien uudistushintoja laadusta tinkimättä. Palvelu on helppokäyttöinen ja toimii kaikilla älylaitteilla.

Berggren Renewals Tool -palveluun on mahdollista liittää lisäpalveluna lakimiehemme ennakkoarvio ja suositus tuleville uudistuksille sekä muu juridinen neuvonta.

Tervetuloa maksuttomaan "Tavaramerkkiuudistusten haasteet" -webinaariin  27.10.2020

Ota yhteyttä

marianne

Marianne

Hollands

susanna_kronman_neliö

Susanna

Kronman

sirpa_tengström_neliö

Sirpa

Tengström

"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!