Skip to main content

Berggrenin Brändiaamu

Torstai 23.5. klo 8.30-10.30

Brändinrakennuksen salaisuudet

Päivämäärä: Torstai, 23.5.2024
Aika: 8.30-10.30
Paikka: Berggren Oy, Eteläinen Rautatiekatu 10 A, 00100 Helsinki

Kuvaus:
Tule kuulemaan, kuinka voit rakentaa vahvan brändin pk-yritykselle tai startupille! Berggrenin järjestämässä aamutilaisuudessa tarjoillaan aamiaista ja jaetaan kultaakin kalliimpia vinkkejä brändinrakennuksesta, markkinatutkimuksista sekä brändin suojaamisesta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada arvokasta tietoa ja neuvoja asiantuntijoilta, jotka ovat erikoistuneet auttamaan yrityksiä menestymään kilpailluilla markkinoilla.

Ohjelma:

  • 8.30 Aamiaistarjoilu: Aloita aamu virkistävällä aamiaisella ja verkostoitumalla muiden osallistujien kanssa.

  • 9.00 Brändin rakennus alusta alkaen: Olli Hietalahti, CEO at One Eyed Spirits, kertoo miten konseptoidaan ja rakennetaan kansainvälisesti huomiota herättävä brändi, ihan nimestä lähtien. Saat vinkkejä nimen suunnitteluun, konseptointiin ja siihen, mitä ei kannata tehdä!

  • 9.30 Markkinatutkimuksen voima brändinrakennuksessa: Sylva Vahtera, tutkimusjohtaja, Iro Research, valottaa, kuinka markkinatutkimus voi auttaa brändin sopivuuden ja tunnettuuden selvittämisessä.

  • 10.00 Brändin suojaus ja tavaramerkin rekisteröinti: Berggrenin asiantuntijat Paula Sailas ja Enni Kukkasniemi kertovat, miksi brändin suojaaminen on tärkeää, miten tavaramerkin rekisteröitävyys selvitetään ja mitä valvonta sisältää.

 

Tule mukaan ja syvennä tietämystäsi brändinrakennuksesta ja verkostoidu alan asiantuntijoiden kanssa. Nähdään Berggrenin Brändiaamussa!


Ilmoittautuminen:

Varmista paikkasi ilmoittautumalla pikaisesti! Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot:
Tarvitsetko lisätietoja? Ota yhteyttä: anu.flink@berggren.fi

Ilmoittautuminen
Berggren_3Brands_hero_3

Esiintyjät:

  • Olli Hietanen, CEO, One Eyed Spirits: Mainosmies, brändinrakentaja, viinakauppias, kirjailija. 
  • Sylva Vahtera, tutkimusjohtaja, Iro Research: Sylva on vuosikymmeniä tutkinut lukuisia brändejä eri toimialoilla ja seurannut niiden kehitystä markkinatutkimuksen työkaluilla. Markkinatutkimus ei ole Sylvalle vain työ, vaan hän myös harrastaa tutkimusalan kehittämistä Suomen Markkinointitutkimusseuran hallituksessa.
  • Paula Sailas, Juristi, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies; Berggren: Paula on tehnyt yli 20 vuotta lakimiehen töitä immateriaalioikeuksien parissa. Hän avustaa asiakkaitamme kaikissa tavaramerkkien ja verkkotunnusten elinkaarien vaiheissa aina merkkien valintaprosesseista oikeuksien puolustamiseen saakka.
  • Enni Kukkasniemi, Juristi, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies; Berggren: Enni avustaa asiakkaitamme erilaisissa immateriaalioikeudellisissa toimeksiannoissa erityisesti tavaramerkkeihin liittyen. Enni aloitti Berggrenillä lakimiehenä vuonna 2020.