Skip to main content

Kansainväliset palvelut

Berggrenillä on kahdeksan toimistoa eri puolilla Suomea sekä toimipisteet Espanjan Alicantessa ja Saksassa. Lisäksi meiltä löytyy In-house Kiina asiantuntemusta. 

Tiimiimme kuuluu hieman yli 150 työntekijää, mikä tekee meistä yhden Euroopan suurimmista IPR-toimistoista. Meillä on noin 70 asiantuntijaa, joihin kuuluu 36 pätevöitynyttä eurooppapatenttiasiamiestä, noin 10 pätevöitynyttä suomalaista patenttiasiamiestä, 20 EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamiestä, 20 IPR-hallinnan ja kaupallistamisen asiantuntijaa sekä yli 50 avustajaa ja paralegaalia.

Osaamisemme kattaa kirjaimellisesti jokaisen osa-alueen Eurooppalaisesta ja Suomalaisesta immateriaalioikeudesta. Meillä on yli 20 patenttiasiamiestä ja lakimiestä, jotka ovat päteviä edustamaan asiakkaita Yhtenäisen patenttituomioistuimen edessä. Meidän brittiläiset ja saksalaiset asiamiehemme edustavat myös suoraan asiakkaita Saksan patentti- ja tavaramerkkitoimistossa sekä Yhdistyneen kuningaskunnan teollis- ja tekijänoikeusvirastossa.

Kauttamme löydät myös laadukkaan ja kustannustehokkaan IP-asiamiestoimistoverkoston, joka kattaa koko maailman ja erityisesti avainasemassa olevat teollisoikeusmaat, kuten Kiinan, Etelä-Korean, Japanin ja Yhdysvallat.

Sakari Värilä

VP of Customer Success, Eurooppapatenttiasiamies

In-house osaaminen

Suomi

Lue lisää

Yhdysvallat

Lue lisää

Kiina

Lue lisää

Iso-Britannia

Lue lisää

Saksa

Lue lisää

Italia

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä