Berggren NPS 2022

"Mahtavaa kuulla, että olemme asiakkaidemme suosittelun arvoisia!"

Asiakastarinamme

aurora kopio

 

Lähes äänetön eSled-sähkömoottorikelkka on useamman keksinnön summa

Vuosien varrella Berggren on muun muassa kouluttanut Aurora Powertrainsin henkilöstöä IPR- ja patenttiasioissa, laatinut IPR-suunnitelman, auttanut tunnistamaan uusia keksintöjä, tehnyt ennakkouutuustutkimuksia, patenttien toiminnanvapausselvityksiä ja keksintöjen määrittelyä. Uusimpana mukaan on tullut myös mallisuojien hakeminen. 
– Halusimme kumppanin tietysti patenttihakemuksien tekemiseen ja jättämiseen, mutta toisaalta myös koko IPR- ja patenttiprosessin hallintaan. Kyse kun ei ole vain hakemuksen tekemisestä, vaan sen jälkeenhän patentti vasta alkaa elää omaa elämäänsä.

ellego_berggren_9_terho_kaikuranta_1300X731

 

Kaikki IPR- ja lakipalvelut saman katon alta

ELLEGO™ suunnittelee ja valmistaa akustolatureita, tasavirtajärjestelmiä ja erilaisia tehoelektroniikan ratkaisuja, joita käytetään erityistä luotettavuutta vaativissa teollisissa sovelluksissa, kuten voimalaitoksissa, sähköverkoissa, laivoissa ja lentokentillä. Vuonna 1979 perustettu perheyhtiö panostaa kasvuun ja kansainvälistymiseen. Berggren on ollut ELLEGOn yhteistyökumppani jo useiden vuosien ajan ja kasvua on rakennettu monipuolisesti yhdessä.

Berggren-Sveins-still4

 

Sellaista asiaa ei vielä ole tullut eteen, ettei Berggreniltä löytyisi apua

Berggrenin toiminnassa Wellpro arvostaa erityisesti sitä, että kaikki tarvittavat palvelut IPR-asioista konsultointiin saa suoraan saman katon alta. Sen ansiosta moni asia on huomattavasti helpompi hoitaa. Berggren tuntee meidät ja meidän palvelumme ja se on todella loistava juttu. Sellaista asiaa ei vielä ole tullut eteen, ettei Berggreniltä löytyisi apua, Sveins kiittelee. 

Spinnova_1300x731_4

 

Kansainvälinen suojaus tukee Spinnovan kasvua

Tekstiiliteollisuus on yksi kaikista eniten ympäristöä kuormittavista teollisuudenaloista. Spinnova on tekstiilialan globaali materiaali-innovaattori, joka on kehittänyt uudenlaisen teknologian tekstiilikuidun valmistamiseen puusta ja jätevirroista ilman liuotusta ja haitallisia kemikaaleja. Yhdessä Berggrenin kanssa Spinnovan teknologiaa ja brändiä on suojattu kattavasti patentoimalla sekä laajalla, kansainvälisellä tavaramerkkisalkulla.

Berggren-Noble-Glass-Still4-1

 

Ideasta kokonaan uudeksi keksinnöksi

Noble Glass on vuonna 2020 perustettu startup-yhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi erikoisjuomalaseja. Markkinoilla on tällä hetkellä Noble Glassin ensimmäinen tuote, viskilasi Savu, joka nostaa viskin aromit esiin aivan uudella tavalla. Kyseessä on uudenlainen viskilasi, jonka sisällä on ikään kuin pieni tislaamo. Berggren ja erityisesti Timo Pitkänen ovat olleet apuna tuotteen patentoinnissa. ”Olen kyllä tyytyväinen, että patentit haettiin ja saatiin. Hienohan se on sanoa, että on tehnyt tässä maailmassa jotain sellaista, mitä muut eivät ole tehneet”, Jari Tuominen kiteyttää.

VEO tausta (002)

 

VEO valitsi Berggrenin

VEO Group on energia-asiantuntija, joka tarjoaa sähköistys- ja automaatioratkaisuja asiakkailleen. Yli puolet yhtiön liikevaihdosta tulee uusiutuvan energian ratkaisuista.

VEO ja Berggren ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2022 alkaen ja projekti on edennyt sujuvasti. VEO on ollut erittäin tyytyväinen tapaan, jolla Berggren on vienyt asioita eteenpäin ja voinut luottaa siihen, että kaikki oleelliset asiat tulevat käsiteltyä ja otettua huomioon. Lue tarina sivuiltamme.

berggren-crosswrap_1300x731px_8

 

Berggren tarjoaa helppoutta ja vaivattomuutta

Vuosien varrella Cross Wrap on tuotekehityksensä myötä hankkinut uusille innovaatioilleen useita erilaisia patentteja – käytännössä kaikki tuotteet perustuvat jollain tapaa juuri Cross Wrapin omiin innovaatioihin. Asiantuntijamme Mika Laajalahti on työskennellyt yrityksen kanssa vuosia ja Cross Wrap arvostaa mm. palvelumme helppoutta ja vaivattomuutta. 

Bereggren-OES-Olli-Hietalahti-stilli5

 

Kassakuitilta kansainvälisille markkinoille

Berggren auttoi laadukkaista väkijuomistaan tunnettua One Eyed Spiritsiä solmimaan kansainväliset lisenssisopimukset erään maailman tunnetuimman aikuisviihdetähden kanssa. Lisenssisopimusten lisäksi töitä on tehty yhdessä myös tavaramerkkien ja immateriaalioikeuksien parissa.

file1-3

 

Keksinnöstä liiketoiminnaksi

EPSE on monen muun yrityksen tavoin saanut alkunsa hyvästä ideasta. EPSEn perustajajäsenille oli heti alussa selvää, ettei patenttiasioita lähdetä hoitamaan omin päin, vaan apua haetaan asiantuntijalta.
EPSE on hakenut ja saanut menetelmälleen neljä patenttia ja EPSEn valitsemassa lisensointiliiketoimintamallissa hyvä IPR-suojaus on tärkeää. Berggrenillä EPSEä lisensointiasioissa ja siihen liittyvissä sopimuksissa jo useamman vuoden auttanut Arttu Ahava, johon EPSE luottaa. 

Berggren_Kiukas-2

 

DTS FINLAND: On löydettävä henkilö, jonka kanssa keskustelu sujuu. Luotan Seppoon ja Berggreniin täysin.

Asiakkaamme DTS Finland on kehittänyt iTOA® kuivakäymäläkontin, jonka avulla voidaan toteuttaa hygieeninen sanitaatio lähes kaikkiin olosuhteisiin. Pitkä kehitystyö sai ehdottomasti arvoisensa tunnustuksen, kun vuonna 2020 Raini Kiukkaalle myönnettiin maailmanlaajuisen naiskeksijöiden verkoston, GlobalIWIIN:n, pääpalkinto sosiaalisen innovaation kategoriassa.

berggren_biokasvu_3

 

BIOKASVU: "Berggrenin kautta löysimme siis oikean lähestymistavan"

Biokasvu on onnistuneesti kehittänyt ja patentoinut lannoitevalmisteen, jolla voidaan stimuloida maaperän luonnollisen mikrobiston toimintaa niin, että se vapauttaa ravintoaineita entistä paremmin viljeljykasvien käyttöön.

Berggrenin avulla tälle aivan uudenlaiselle lannoitteelle on haettu patentit pitkälti koko läntiseen maailmaan. Tulevaisuudessa tavoitteena on lähteä rohkeasti viemään uusi lannoitemallinnus kansainvälisille markkinoille.

Berggren_Hohenthal-10_edited

 

LENTOLA LOGISTICS: "PATENTTIASIAT OVAT NIIN HYVISSÄ KÄSISSÄ KUIN NE VAIN VOIVAT OLLA"

Lentola Logistics kehittää parhaillaan sähkökäyttöisiä ilma-aluksia hyödyntävää kuljetusjärjestelmää, jolla voidaan pienentää haja-asutusalueiden last mile -kuljetusten hiilidioksidipäästöjä jopa 70 %.


”Berggrenin kanssa toimiminen on ollut koko ajan todella kivaa. Tapaamiset ovat olleet tosi rentoja, mutta tietysti ammattimaisuus on ollut koko ajan läsnä. Esimerkiksi tietoturva-asioista on pidetty todella hyvää huolta, mikä on tärkeää, kun olemme liikenteessä isojen kilpailijoiden kanssa."

Tactotek

 

TactoTek: "Berggrenillä on iso rooli patenttiportfolion hallinnan osalta"

Muoviin valettua rakenteellista elektroniikkaa kehittävä TactoTek® toimii globaalisti ympäri maailman.  

– Ratkaiseva asia Berggrenissä on ollut heidän pätevä henkilöstönsä, jolla on ollut riittävää ymmärrystä. Kun hallitaan globaalia portfoliota, on myös maakohtaisten agenttien oltava hyviä. Berggrenillä on hyvä verkosto, TactoTekin perustaja ja teknologiajohtaja Antti Keränen kiittelee.

biocoil_koivu

 

BIOCOIL: BERGGREN AUTTAA BIOCOILIA RAKENTAMAAN PAREMPAA HUOMISTA

Yhdessä Berggrenin kanssa Biocoil on aloittanut patentointiprosessin uusien innovaatioidensa suojaamiseksi. IPR-asiat ovat tärkeitä paitsi suojaamisen takia, niin myös brändin rakentamisen, kilpailuedun turvaamisen ja kasvun aikaansaamisen vuoksi.

Biocoilin hallituksen puheenjohtaja Veijo Malinen ja hankepäällikkö Arttu Heikkinen ovat molemmat hyvin tyytyväisiä Berggrenin kanssa tehtävään yhteistyöhön. Jo ensimmäisestä puhelusta alkaen syntyi tunne siitä, että asia olisi nyt osaavien ja asiasta aidosti kiinnostuneiden ihmisten käsissä.


Lue asiakastarina

HubSpot Video

M-Files: ”Berggren katsottiin hyväksi yhteistyökumppaniksi”

Berggren Oy on suomalainen immateriaalioikeuksiin (IPR) erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on luoda asiakkailleen mahdollisuuksia menestyä.

Ohjelmistoyritys M-Files Oy:lle Berggren tarjoaa täyden palvelun teollisoikeuksien hallintaa patentoinnista tavaramerkkien hallintaan saakka.


Lue asiakastarina

HubSpot Video

Hartwall: ”Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua”

Berggren on toiminut juomavalmistaja Hartwallin tavaramerkkiasiamiehenä jo useiden vuosikymmenten ajan. Vuosien varrella tavaramerkkejä on rekisteröity paljon niin Suomeen kuin muuallekin maailmaan.

Hartwall on tyytyväinen Berggreniltä saamaansa tehokkaaseen ja laadukkaaseen palveluun.


Lue asiakastarina

HubSpot Video

Cailap: "Yhteistyö vahvistaa asiantuntijuutta ja takaa ainutlaatuisuuden"

Cailap Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistuttaa kauneuteen ja pukeutumiseen liittyvä kuluttajatuotteita, kuten aurinkolaseja ja hiustarvikkeita.

Yritykselle tuotteiden uniikki muotokieli on tärkeää, ja muun muassa sen takaamiseksi Cailap on tehnyt yhteistyötä IPR-
talo Berggrenin kanssa.

Lue asiakastarina

{

Asiakkaitamme

Seidat_asiakaslogot_25-5-22 (002)