Asiakkaidemme
kokemuksia

Rakennamme asiakkaillemme aineetonta omaisuutta, jolla on suunta ja tarkoitus. Tästä kertovat asiakastarinamme.

Asiakastarinamme

file1-3

 

Keksinnöstä liiketoiminnaksi

EPSE on monen muun yrityksen tavoin saanut alkunsa hyvästä ideasta. EPSEn perustajajäsenille oli heti alussa selvää, ettei patenttiasioita lähdetä hoitamaan omin päin, vaan apua haetaan asiantuntijalta.
EPSE on hakenut ja saanut menetelmälleen neljä patenttia ja EPSEn valitsemassa lisensointiliiketoimintamallissa hyvä IPR-suojaus on tärkeää. Berggrenillä EPSEä lisensointiasioissa ja siihen liittyvissä sopimuksissa jo useamman vuoden auttanut Arttu Ahava, johon EPSE luottaa. 

DTS FINLAND: JOS AJATELLAAN PATENTTIHAKEMUKSEN KIELTÄ, NIIN SEHÄN ON IHAN HULLUA. ON SIIS LÖYDETTÄVÄ HENKILÖ, JONKA KANSSA KESKUSTELU SUJUU. LUOTAN SEPPON JA BERGGRENIIN TÄYSIN

Asiakkaamme DTS Finland on kehittänyt iTOA® kuivakäymäläkontin, jonka avulla voidaan toteuttaa hygieeninen sanitaatio lähes kaikkiin olosuhteisiin. Pitkä kehitystyö sai ehdottomasti arvoisensa tunnustuksen, kun vuonna 2020 Raini Kiukkaalle myönnettiin maailmanlaajuisen naiskeksijöiden verkoston, GlobalIWIIN:n, pääpalkinto sosiaalisen innovaation kategoriassa.

Berggren_Kiukas-2

 

berggren_biokasvu_3

 

BIOKASVU: "Berggrenin kautta löysimme siis oikean lähestymistavan"

Biokasvu on onnistuneesti kehittänyt ja patentoinut lannoitevalmisteen, jolla voidaan stimuloida maaperän luonnollisen mikrobiston toimintaa niin, että se vapauttaa ravintoaineita entistä paremmin viljeljykasvien käyttöön.

Berggrenin avulla tälle aivan uudenlaiselle lannoitteelle on haettu patentit pitkälti koko läntiseen maailmaan. Tulevaisuudessa tavoitteena on lähteä rohkeasti viemään uusi lannoitemallinnus kansainvälisille markkinoille.

LENTOLA LOGISTICS: "PATENTTIASIAT OVAT NIIN HYVISSÄ KÄSISSÄ KUIN NE VAIN VOIVAT OLLA"

Lentola Logistics kehittää parhaillaan sähkökäyttöisiä ilma-aluksia hyödyntävää kuljetusjärjestelmää, jolla voidaan pienentää haja-asutusalueiden last mile -kuljetusten hiilidioksidipäästöjä jopa 70 %.


”Berggrenin kanssa toimiminen on ollut koko ajan todella kivaa. Tapaamiset ovat olleet tosi rentoja, mutta tietysti ammattimaisuus on ollut koko ajan läsnä. Esimerkiksi tietoturva-asioista on pidetty todella hyvää huolta, mikä on tärkeää, kun olemme liikenteessä isojen kilpailijoiden kanssa."

Berggren_Hohenthal-10_edited

 

Tactotek

 

TactoTek: "Berggrenillä on iso rooli patenttiportfolion hallinnan osalta"

Muoviin valettua rakenteellista elektroniikkaa kehittävä TactoTek® toimii globaalisti ympäri maailman.  

– Ratkaiseva asia Berggrenissä on ollut heidän pätevä henkilöstönsä, jolla on ollut riittävää ymmärrystä. Kun hallitaan globaalia portfoliota, on myös maakohtaisten agenttien oltava hyviä. Berggrenillä on hyvä verkosto, TactoTekin perustaja ja teknologiajohtaja Antti Keränen kiittelee.

BIOCOIL: BERGGREN AUTTAA BIOCOILIA RAKENTAMAAN PAREMPAA HUOMISTA

Yhdessä Berggrenin kanssa Biocoil on aloittanut patentointiprosessin uusien innovaatioidensa suojaamiseksi. IPR-asiat ovat tärkeitä paitsi suojaamisen takia, niin myös brändin rakentamisen, kilpailuedun turvaamisen ja kasvun aikaansaamisen vuoksi.

Biocoilin hallituksen puheenjohtaja Veijo Malinen ja hankepäällikkö Arttu Heikkinen ovat molemmat hyvin tyytyväisiä Berggrenin kanssa tehtävään yhteistyöhön. Jo ensimmäisestä puhelusta alkaen syntyi tunne siitä, että asia olisi nyt osaavien ja asiasta aidosti kiinnostuneiden ihmisten käsissä.


Lue asiakastarina

biocoil_koivu

 

M-Files: ”Berggren katsottiin hyväksi yhteistyökumppaniksi”

Berggren Oy on suomalainen immateriaalioikeuksiin (IPR) erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on luoda asiakkailleen mahdollisuuksia menestyä.

Ohjelmistoyritys M-Files Oy:lle Berggren tarjoaa täyden palvelun teollisoikeuksien hallintaa patentoinnista tavaramerkkien hallintaan saakka.


Lue asiakastarina

M-Files_Juusola

berggren_hartwall

Hartwall: ”Saamme Berggreniltä nopeaa, tehokasta ja laadukasta palvelua”

Berggren on toiminut juomavalmistaja Hartwallin tavaramerkkiasiamiehenä jo useiden vuosikymmenten ajan. Vuosien varrella tavaramerkkejä on rekisteröity paljon niin Suomeen kuin muuallekin maailmaan.

Hartwall on tyytyväinen Berggreniltä saamaansa tehokkaaseen ja laadukkaaseen palveluun.


Lue asiakastarina

Cailap: "Yhteistyö vahvistaa asiantuntijuutta ja takaa ainutlaatuisuuden"

Cailap Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistuttaa kauneuteen ja pukeutumiseen liittyvä kuluttajatuotteita, kuten aurinkolaseja ja hiustarvikkeita.

Yritykselle tuotteiden uniikki muotokieli on tärkeää, ja muun muassa sen takaamiseksi Cailap on tehnyt yhteistyötä IPR-
talo Berggrenin kanssa.

Lue asiakastarina

berggren-cailap-tekstitetty (1)

berggren_supermood_korjattu_tekstitetty

Supermood: "Berggren ymmärtää startup-yrittäjien maailmaa"

Supermood Oy on suomalainen ekokosmetiikkabrändi, jonka valikoimaan kuuluu muun muassa syötävää kosmetiikkaa ja terapeuttisia tuotteita, kuten tyynysuihkeita. Ulkomaille laajentuessaan yritys on saanut immateriaalioikeudellisia palveluita yhteistyökumppaniltaan Berggren Oy:ltä.

Supermood-brändin perustaja Anne Kukkohovi on yhteistyön myötä havahtunut tavaramerkkien suojauksen tärkeyteen.

Lue asiakastarina

Asiakkaitamme

Asiakaslogot_11-2-2021_2

 

Ota yhteyttä

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.