Skip to main content

Rahoitusmahdollisuudet

Onko yritykselläsi innovaatio, jota hyödyntämällä se voisi kasvattaa liiketoimintaansa? Tutustu rahoitusmahdollisuuksiin.

Kun aineettomien oikeuksien suojaaminen on kunnossa, yritykselläsi on tehokas keino puuttua tuoteväärennöksiin tai muihin oikeudellisiin loukkauksiin. Myös ulkopuolisen rahoituksen saaminen yleensä edellyttää, että IPR-oikeudet on asianmukaisesti suojattu.

Tarjoamme apua yrityksesi innovaatiotoiminnan ja sen rahoituksen suunnittelussa. Asiantuntijapalveluitamme voivat olla innovaatiotoiminnan kehittäminen ulkopuolisen asiantuntemuksen avulla, aineettoman omaisuuden suojaaminen ja hankinta tai asiantuntijan lainaaminen suuresta yrityksestä tai tutkimusorganisaatiosta.

Mika Pinolehto

IPR Business Manager, Patenttiasiamies

Vaihtoehtoja

Valitse yrityksellesi sopiva ratkaisu tai ole suoraan yhteydessä meihin. Autamme mielellämme löytämään oikean vaihtoehdon.

Berggren_toimistokuvat2023_1920x1080px–81

Into-rahoitus

Business Finlandin Into-rahoitus auttaa vientimarkkinoille tähtääviä startupeja ja pk-yrityksiä. Rahoituksen avulla voit ostaa yrityksellesi parasta mahdollista asiantuntijapalvelua vahvistamaan innovaatiotoimintaanne. Voit myös käyttää Intoa IPR-teollisoikeuksiesi suojaamiseen tai väliaikaisen asiantuntijan palkkaamiseen tutkimusorganisaatiosta tai suuresta yrityksestä.

Lue lisää
hero-example

Innovaatioseteli

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu alle 5-vuotiaille pienille yrityksille, joilla on kansainvälistä potentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea. Rahoituksen tarkoitus kannustaa yrityksiä t&k-toimintaan. Innovaatiosetelin avulla voit hankkia asiantuntijapalveluja idean kehittämiseksi.

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa palautetta, tiimimme on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä